Álszent? Mitől vagyok álszent?Hogy nem warezolok?Én előző genben is elmondtam nem anyagi okokból warezoltam hanem azért,mert lehetett,mert a lehetőséget maga az MS biztosította azzal,hogy semmit nem tett érdemben ellene.Viszont Én pontosan úgy utálom MS-t függetlenül attól hogy ki mit gondol rólam mint a nagy átlag.Tehát ha itt lehetne warezolni tenném,de mivel nem lehet így veszem a játékokat.
A másik dolog hogy tényleg el kell engedni a x360-at a csillaga leáldozott nincs mit tenni.10 éve volt...Nekem is itt figyel még mindig és néha be is kapcsolom,de eszemben sincs ide le warezolni azokat amik mind a 2 re jönnek,ha itt van 1 olyan gép amin lényegesen szebb jobb ugyan az a játék.
Ha a pénz miatt nem engedheti meg magának valaki a cserét akkor sincs joga méltatlankodni,hiszen mi megtettük nekünk jöjjön az új nektek meg ott van 1800 játék!Tehát nekem senki ne mondja azt,hogy nincs mit használni.Csak van az emberi gyarlóság,hogy mindig az új kell pedig van mit mindenkinek 360 on bepótolni.Nekünk x1en meg csak az van ami most jön nincs múlt csak a jelen meg a jövő.Remélem így elég érthető és világos amit mondok.