banner
  • DummyBoy
    Nekem FPS gondom mondjuk nincs vele ... bár én igénytelen vagyok ezen a téren xD

Perilous-ra vevő vagyok bármikor, mikor játszom, de eddig csak külföldiekkel játszottam :) Vegyetek fel, bár sajna asszonytól függ, hogy érek rá :) (Live ID: oO DummyBoy Oo ) Van Keeper, Elementalist, AW, Archer és esetleg Necro karim Perilous-ra.

Sajnos a pug-ozás ilyen, de ki lehet fogni jó arcokat, van 2 csapat akikkel szoktam együtt játszani, velük "aránylag" simán végig lehet tolni a Perilous-t.

A Threatening-el az a baj, hogy gold farmolásra tökéletes, de már közepes gear-el is kényelmesen végig lehet rajta szaladni, és egy idő után unalmas lesz. Ráadásul megszokod, és utána nagyobb nehézségen beledöglesz :)

Sajnos kicsit unbalanszos a játék, AW, Ele bizony easy módok simán szólóban végig lehet velük menni. (Van a neten AW solo perilous videó ...) Legionnaire, Keeper tök felesleges egészen addig amíg Perilous-on nem játszol, ott viszont szinte kötelezőek. (Bár tegnap letoltuk 3 archer + keeper csapattal is ... bár tankkal sokkal könnyebb.) Remélem ezt rendeberakják, mert a Legionnare-en (Esetleg Templar) kívül az összes melee kaszt szinte csak kolonc Perilous-on.

Ráadásul bugos mint a dög, néha le kell szedni a Multi DLC-t ha az ember komolyabban játszani akar. Nem beszélve a skill bugokról, pár karakternek pont a legfontosabb skilljei bugosak ( Reaver: Rampage - Assa, Alchemist: Stealth és társai ...)

Talán azért nem fullad ki a szórakoztatás terén, mert mindig "más" ha pugozol. Minidng más összetételű csapat, másra kell figyelni, máshogy mentek végig... Ráadásul nekem pont jó "apukajáték", max fél óra egy kör, lehet vele kalkulálni :)
    Utoljára szerkesztette: DummyBoy, 2015.01.16. 15:49:41