jól tudod!Csak a 2 dolog más...Itt x1 en nem volt olyan hogy acsit ne kapjak meg csak max 1-2 nap elcsúszással,még úgy is hogy azt a játékot nem is indítottam el többet.
360 on számtalan olyan acsim van beragadva amit soha nem fogok megkapni,pedig teljesítettem a kritériumot hozzá.
De itt a példa tegnap kikapcsoltam x1 et hiányzott 300 gs,de már csak 200 hiányzott reggelre,mert ez a 100 gs már fel volt íródva a felhőbe csak a profilomhoz nem társult hozzá...ezért offline is hozzá adódott ma reggelre.Viszont elindítottam a játékot beléptem első pályára meghaltam rajta az első másodpercbe és így csinált 1 mentést a box és a maradék acsik elkezdtek kipattanni,mert minden feltétel kész volt hozzá csak most tudott a mentés révén szinkronizálni.
360 on ezekre nincs lehetőség,ha ott acsihoz 100 dolgot össze kell szedni és megtörténte után valamiért az acsi nem nyílt meg akkor azzal akár mit csinálhatsz akkor se fog megnyílni.Csak mentés törlése és 100 dolog újra összeszedése és ima,hogy most megnyíljon...