Statisztika??? Kezd el olvasni a "szakmai"-nak csúfolt topikokat ... vagy nézegess torrentoldalakat, ahol a "copy crack.exe" típusú törések nem működéséról többoldalas topikok szólnak.
Vagy keress rá, miért készít az AMD és az nVidia is segédprogramot, hogy az ecceri júzer ne 1024x768-ban játsszon.
Statisztika az nem hiszem hogy van, de személyes tapasztalatom annál inkább. És hidd el, te is én is és még sokan a fórumokon bizony kissebbségnek számítunk.
@grafika: Mind 360-on mind One-on sokkal kevesebbszer találkoztam játékbeli problémákkal mint PC-n, pedig az bizony nem ez az árkategória volt. Amikor a 80+k-s VGA nem tudja kezelni az élsimítást, mert bugos a qrva driver, és nem képesek kijavítani, az bizony nem csak a játékélményt, hanem az idegrendszeremet is roncsolja. Egy 100k-s gépnél ebből nem csinálok problémát, elfogadom, viszont egy 300+k-snál már igen, mivel ott nem a vas kevés, hanem a programozók balf@szok, és ezzel soha nem is fogok tudni mit kezdeni, qrva mindegy mennyit b@szok el rá. És ebből lett elegem.
Minek fizessem a többszörösét ki egy játékgépnek, ha jön egy b@lfasz programozógárda, és sakkozhatom a csodaPC-met, sz@rt nem érek vele.
Elég sokat olvasgattam anno a Guru3D driver fórumát, de ahogy most rákukkantok, most sem sokkal jobb a helyzet mint anno. Na erre nekem nincs szükségem.