Mivel itt mindig az van,hogy a konzol az Játékra van kitalálva mindentől függetlenül és ezért minek rá böngésző meg bármi más ami nem a játékot szolgálja.Akkor a pcvel szépen el lehet menni netezni meg excelt kezelni 50-300 ezerig is,mert erre alkalmasak erre lettek kitalálva.Tehát a játékok szépen maradnak konzolra és fognak is és az értelmesek használják is,mert megfelel nekik pontosan úgy ahogy az ki is van találva... A többi meg mehet pc-re.Ez a világ rendje!
És akkor csak Én érzem azt,hogy rajtam kívül senkinek nincs játéka és szét veti az unalom...
Csak egy kicsi apróság,hogy ne unatkozzatok HARLEKIN543 Achievement Streak - Starting 06 Nov 14 for 64 days 369 achievements
64 napja minden nap volt egy kicsi játék,mert valahogy nem értem rá méricskélni a platformokat egymáshoz!
És még mielőtt jönne a sokk nyomorék!!!
1.Rohadtul telibe szarom,hogy szerinted nincs életem és a hasonló szösszenetek.Majd Én azt tudom!
2.Még jobban telibe szarom és bzitosr veszem és veheted,hogy szívesen cserélnél velem!
3.És mindent összegezve pont úgy szarom telibe mint azt,hogy kinek milyen netes exceles gépe van!