-
Ra1n #157401 A gépem a kitűzött céloknak messze megfelel, a vízhűtések, a ház, a táp mind felesleges sallang amiket az évek alatt szereztem be mert így jobban tetszik, halkabb,ennyi. Nem kötelező,aki megteheti és igénye van rá csinálja. Ezt felszámolni ugyan akkora baromság mint felszámolni a konzol árába ha valaki modolgatja,kifestegeti,matricát vesz rá, hűtőszekrészbe szereli mittudomén. Félremagyarázás ami a tényeken nem változtat. TM és DFGT valóban nem egy kategória. 100k alatt a madcatz és TM kormányok vicc kategóriát képviselnek a DFGT-hez képest, nem beszélve arról hogy 100k alatt ott a g25-g27 is. Nem kötelező a prémium cucc,de lehetőség. Ahogyan lehetőség konzolhoz 80k-ért szar kormányt venni...:)
Továbbá konzolon nincs választásod, ott belecsűrik az egészet egy gagyi műanyag házba,minőséginek abszolút nem nevezném sem a One-t sem a Ps4-et (ps4-et főként)....
Részemről ennyi, a lényeg továbbra is az hogy lehet dobálózni 300k-s pc árakkal meg telenyomni prémium cuccokkal meg amiket gondolunk. A határ a csillagos ég. De az hogy egy konzol látványát és játékélményét elverő pc-hez 300k kell na az szimplán hazugság. Még a 200K IS...:)
Ergo konzolhoz viszonyítva prémium pc-ről beszélgetni kicsit nevetséges, és enyhén szólva durva "kettős mérce"... Ugyan akkora ordító baromság mint amikor a pc-s vérpistik a konzolárba beleszámolják a 200ezres plazmát...:D
Apropó support. Életemben kétszer követtem el a hibát és prémium alaplapot vettem. ROG...SOHA többet és valóban a support egy trrágyakupac volt. Mindenesetre az elmúlt 10-15 évben 2 kezemen meg tudnám számolni az olyan esetet amikor valami probléma miatt pc-n nem tudtam volna játszani és utána kellett olvasnom a neten (gyorsabb mint bármiféle support)... Igaz ez lehet betudható annak hogy igyekszem ésszel megválogatni mit teszek a gépembe és nem szarakodok AMD processzorokkal és főként nem szarakodok azzal a hulladékdömpinggel amit az AMD procik alá készítenek alaplap néven a gyártósorokon....:)
Minden más gondomat 1 perc alatt orvosoltam eddig gond nélkül. És ha kiadnak egy játékot ami szaggat,szarul optimalizált,megvan a lehetőség az okoskodásra,mahinálásra hogy megoldódjon, ne szaggasson. Ezzel szemben konzolon nyavalyoghatsz a supportnak, rikácsolhatsz a fórumokon. Nincs megoldás ha kiadnak valamit szar frémmel,max a gyártó patchelgetése, addig meg a várakozás.
Neked kompromisszum hogy inkább hónodalá kaphatós kishelyen elférős gyorsanjátszós kevesebb problémás (bár ez erősen kérdőjeles) géppel nyomulj, cserébe gyengébb minőségben. Nekem a játékélmény fontosabb, hogy SEMMI ne rombolja (se recés kép,se szar frém, se ocsmány textúrák, SEMMI), és olcsóbban (nem a warez miatt olcsóbb,hanem alapból).:)
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.09. 14:44:35