banner
  • DummyBoy
    De ha így nézzük, akkor a játékok árát sem kell kalkulálni, és messze a PC lesz az isten! Hiszen építesz 300k-ból egy gépet, ami egy konzol + 10 játék, és a világ végéig elvagy ... vagy nem? De továbbmegyek ... PC alkatrészeket is lehet lopni. De akkor konzolt is ... És akkor ott vagyunk, hogy mindkettő ingyen van.

- Van support PC-n is: Tudom, évtizedek óta csinálom ... de az MSI vagy Asus vagy Logitech supporttal majdnem mindig kitörölhettem ...

Én is értelek, de ez ugyanúgy nem életszerű, mint az oprendszer vásárlása.

@Rain: Nekem ezzel csak az a bajom, hogy mindenki bort iszik és vizet prédikál ... Mindenki szerint elég egy olcsó gagyi táp, egy szar teszkósegér, meg 10 ropis alaplap, blabla ... És lám, a végén senkinek sincs olyan szar háza, gagyi tápja, 10 ropis alaplappal meg gyári hűtő és teszkós egér.

Qrvára nem kötelező prémium cuccot venni, de valami oka mégiscsak van, hogy mindenki próbál azt venni.

Példák: A gépem egy sötét sarokban van, ahol ha villanyt nyomok, páromat zavarja, ezért kellett egy normális világítós bill. (Béna vagyok, nem tudok 10 ujjal gépelni ...) 20+ rongy. Persze akkor nem volt 7k-s Hama és társai ...
    Kell egy pici ház, hogy egyszerűen mozgatható legyen minden, de férjen el benne egy rendes VGA - 40+k
    Kell normális hűtés, mert megfőnek az alkatrészek: 15+k csak procihűtőre ami befér.
    Kell egy olyan alaplap, ami le tudja kapcsolni a GPU-t és az integráltat használni, mert ha nem játszom is 24/7-ben megy a gép: 30+k

Itt egyszer sem a "prémium" elérése volt a cél, hanem csak annyi hogy a kitűzött céloknak megfeleljen.

@szimulátor: Ne menjünk bele , a TM és a DFGT nem egy kategóriát képvisel, de ez már ki lett vesézve itt többször. Én repültem, és megnyugodhatsz, 100k az nem olyan sok pénz, ha PC-s sim alkatrészekre akarod elverni :)
    Utoljára szerkesztette: DummyBoy, 2015.01.09. 13:46:41