Ez egy olyan téma amitől a falra mászom, nem egy embernek csináltam azt hogy a neten 2 scrren-t odavágtam elé, hogy nézd meg melyik szebb, és mondta hogy egyértelműen a PC-s változat, mondom nézd meg jobban , biztos, igan azt mondta látszik a képeken.
Jó okés.
Azt már nem mondtam neki hogy a képen a sarokban kicseréltem a jeleket, a PC-PS4 jelzéseket....ezekszerint elmondható amit hisek én is, hogy tisztelet a kivételnek vakon mondja a magáét, pedig azon a 2 képen szinte 5-6 pixel eltérés volt annyira olyan volt mint 2 tojás.
Most ez hogy PC-hez képest low vagy medium szinten fut egy játék, szerintem vicces kijelenteni.
Egyrészt mert a konzolokon nem minden részlet, nem minden effekt marad el egydformán a nagytestvérétől, valamint annyira kevés az eltérés sokszor pc-n a különböző beállítások közt hogy ez a LOW szint manapság már nem is sértő.
Amúgy simán High szint van konzolon, a PC-n az Ultra szokott eltérni , de itt is annyita apró dolgokról van szó hogy hihetetlen.
Megint oda lyukad ki az egész hogy MEGÉRI-e.....van eltérés, de megéri-e?
Akinek igen a válasz azok játszanak pc-n , akiknek nem a válasz, azok vesznek konzolt ez ennyire egyszerű.
De kb amire én azt mondom hogy na fene ez már igen, ez különbség, ez megérné akár.
KB 2 kezemen megszámolhatnám.
Az egyik ilyen pl a Ghost Recon FS. Amit kapásból elő tudok rántani. Ezen kívül még max pár darab és kész.
A többi bakfitty