banner
  • darkSectorxxx #157340
    Nekem még az ködös pc-n hogy sokan mondják hogy nem kell bivaly gép hgy megkapd a konzolos minőséget és nincs 30-60fps lock, dde az a baj hogy nekem zsinórba szar tapasztalataim alapják a gépemhez korrekt játékok, amiket frankón futtatni kéne, még ott is előjön hogy oké megy a játék meglepően, de utána jön a feketeleves mert jönnek részek ahol ugyanaz a gép már nem elég, ez a játék egyes részei lehetnek, és lehet átlagban van fps de a minimum érték a lényeg, amiről kevés szó szokott esni ilyenkor.

Játékok tömkelege olyan pc-n hogy indokolatlanul szarul fut belassul ahol nem illene, vagyis nem arányos a hardver a játékban képviselt teljesítményével, én leginkább ezt rühellem.

Crysis 3-ban ezért hagytam fel, ezen a konfigon szépen nyomtam míg kb a 60-70%-nál a végefelé egyszercsak olyan rész volt aminél minimumra véve sem tudtam érdemben kicsikarni fps-t a játékban és nem szenvedtem tovább.
    És Konzolon is vannak dropok de ritka példa mikor annyira durva a hiba hogy ez a játékélmény róvására menjen.

Legalábbis eddigieknál amikkel játszottam.