TomStorm#157157
Sajnos nem olyan már a használt piac sem mint régen.Tényleg rengeteg a csaló és sajnos eladják a hibás termékeket is akár gari nélkül vagy rendelésre rossz esztétikai állapotban.
Én amit tudok javasolni,hogy próbálja meg mindenki újonnan megvenni a konzolt.Esetleg keresni biztos eladókat akiket sokan értékeltek már.Ez a sok nem 15 vagy 20 értékelés hanem több.
Személyesen átvenni és nem odarendelni sok KM-ről,hogy elhozza neked személyesen,nem.El kell menni érte ha közel van és kipróbálni.Tudd meg te hol lakik az illető ne ő tudja meg te hol laksz:)
Próba garancia 3 nap amit kell kérni.Ennyi idő alatt minden kiderül.Egyszerübb visszavinni oda akitől vetted mint gariztatni heteken át.
100e.ft felett ADÁS-VÉTELIT írni!!Miért ne?Régen e nélkül senki nem adott senkinek semmit.Legyen nyoma kitől vetted kb 2 perc kinyomtatni és semmi olyat nem tartalmaz ami rossz lenne az eladónak vagy a vevőnek.
Ezek kellenének,hogy legyenek az alapok.Én se tartottam be sajnos ezeket mind de mostantól befogom tartani,sajnos sok a mocskos üzletelő