"Igen keverem mert láttam hogy kezdtél többet belelátni mint ami"
Már látnok is vagy??Mi az a több??De teszem hozzá Én hozzád képest CSAK többet láthatok bele,mert ÉN valóba játszottam vele 61 órát.
De mutasd mit kezdek bele látni??Azt hogy senkinek nincs joga véleményt alkotni olyanról amiről fogalma nincsen és ez független mindenkitől és minden játéktól.MI EBBEN A BELELÁTÁS!?
Véremben van a vita??Az elmúlt 3 hétben 10. annyit nem írtam ide mint Te,vagy az olyanok akiknek nincs jobb mint fikával megtölteni a fórumot és itt szigorúan a Gameröl van szó nem másról.Én nem érek rá vitázni,mert van mivel játszani.Annak van ideje vitázni,fröcsögni akinek nincs mivel játszani,tehát???
A játék stílusa megfogjon???Honnan tudod mi a stílusa azért mert mondták,azért,mert 5 percet játszottál ebből te tudod,hogy ez az és ez miatt szar és szerinted ez másnak is szar lehet,vagy szar lesz esetleg így nem hagy ki semmit,ha nem játszik vele!?Ez szerinted ennyire definícionálható 1 játékra akkor,ha 4 hasonlatot írtam sunset és aw közé akkor mind a 2 ugyan az a stílus??Ezért akkor szerinted AW is szar!?De mondom nem ezzel van a baj,hogy nem tetszik valami,mert ez a te jogod.
DE ISTENADTA JOGODBAN ÁLL TOVÁBBLÉPNI ÉS EZT MAGADBAN TARTANI!Mint ahogy mindenkinek!!!