Átverés! Nem kapsz annyiért Xboxot sehol! OLX a csalók pöcegödre, hanyagold az oldalt. Fél éve ismerős vett boxot és kerestünk használtan. OLXen voltak 20 ezerrel olcsóbb gépek ( 100 ) alatt és rövid időn belül mindegyikről kiderült h kamu. Most nem mondom el a sztorikat, de szépen meg lettek fogva az illetők úgy hogy ő is és én is írtam neki és rámentem részletekre a géppel kapcsolatban ott pedig kibukott h életében nem látott még Xboxot, csak le akarta nyúlni a pénzt. Előre fizess tudod... mindig ez volt a vége, s hiába volt ide 100 kmerre a gép, amiért elmentünk volna, mindig volt rá kifogás h miért nem lehet ( kedvencem h külföldön van, de a gép itthon stb... ).
Ezeket mind jeleztem első 3nál le is írtam, beszélgetés log-okkal az OLX bejelntőnek, de semmi nem történt, egyiket sem vették le. Remélem valaki előre utalt nekik és jól átvágták. Innentől fogva az számomra halott, az a csalók melegágya, mert mindent lehet és mivel nincs értékelési rendszer igazból totál noname, ujreg emberek hitethetnek el mindent a madár vásárlónak... persze így h csalni egyszerű az oldal is népszerű, az oldal pedig szépen mossa kezeit, mert ők leírták, elmondták h ne utalj előre és semmi felelősséget nem vállalnak, de nem is járnak utána a csalóknak és eszük ágában sincs levenni a kamu hirdetéseket.
Vagy hardwerapro megbízható egyéntől, vagy bolt. 100 alatt nem nagyon találsz gépet. 90ért lehet, de kb az a vége ha szerencséd van. Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.04. 19:42:59