banner
  • Harlekin
    Na ennyi a különbség ÉN is csak próbáltam ezért nem is fogok róla véleményt alkotni és nekem is van olyan játék ami nem tetszik,de se itt sőt sehol nem fogsz tőlem erről ebből a szempontból véleményt olvasni.Miért??Azért mert maga az élmény már szubjektív dolog a vélemény alkotáshoz,meg kell ismerni az egészt azaz a teljes játékot!!!Így aki 20 perc után megun valamit,mert nem tetszik vagy mert ilyen és ilyen okok miatt nem játsza végig az ne jöjjön ide okoskodni,hogy ez szar azért mert szar!Fogalma sincs mi miatt szar,mert nem látta az egészet.
    Nekem itt az élő példa 4.x futok neki az alien isolationnak első 3 után azt mondtam soha többet nem akarom látni,most ott tartok,hogy már van kedvem vele játszani most se a szívem csücske,de játszok vele.VISZONT NEM JÖVÖK IDE NAPONTA FIKÁZNI?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    HOGY MEKKORA SZAR MERT UNOM MEG STB STB
    EZT MINDENKI TARTSA MEG MAGÁNAK.Tehát majd ha végig játszottam és ha az szenvedés árán is lesz akkor lesz jogom véleményt alkotni és esetleg érdemben a témához hozzá szólni addig viszont nem,mint ahogy ezt a mindig fikázóknak is tenni kellene!