banner
  • Harlekin
    De mi az,hogy szégyenkezni valója 1 játéknak!?Egy játéknak???Hogyan???A játék tehet arról,hogy vannak olyanok akik annak nem tudják élvezni a szórakoztató részét!?És ez miatt mindenféle klisét húznak rá???
    Pont ma patyba bejöttek idegenek -valakinek a valakije...
    Szóba jöttek a játékok...
    Közli,hogy nem érti azokat akik tudnak játszani ezzel meg ezzel a játékkal és felsorolt 5 játékot,mert azok mind szarok(minddel játszottam amit mondott)...Kérdem tőle,hogy Te mivel játszol???Csak 2 játék a bf,meg a fifa.Na mondom magamba elmész Te a jó kurva anyádba,hogyan alkotsz olyan dologról véleményt amiről fogalmad sincs.Nem is létezik számára más játék csak ez a 2!!!Na erről ennyit...Ez pontosan elmondható a mai nagy "gamer" társadalomra...A zsiger fika,a nulla tapasztalat,a mások utáni trendi elutasítás!!Az ilyennek minek konzol,egyáltalán minek játék??De tényleg??Az ilyen mennyen le a Duna partra naponta és dobálja 1 éven keresztül a kavicsot a vízbe 10 órát,majd ha elfogyott arról a szakaszról akkor mennyen lejjebb 50 métert és kezdje előröl.
    Meg se próbál abból a szűk látókörből kikerülni és így bélyegez mindent szarnak...Csökött agyúak és ezek nevezik magukat gamernek!!!És nekem mondja,hogy hülye vagyok mert 350 játékkal játszottam!!Meg azzal játszok ami szerinte szar igaz ki se próbálta,de szar!!!Én meg nyomtam 9 nap 15 órát!!!(titan)
    Sajnálni tudom őket soha nem lesz nekik annyi élmény mint teszem azt nekem vagy olyanoknak akik ,mernek másba bele kóstolni és ehhez nem kell a mindig agyon istenített game...Sőt egy 5 dolcsis tripla zs kat game is tud 5-6 óra kellemes szórakoztató időtöltést eredményezni...
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.01.03. 19:27:32