banner
  • Macccy
    Ehh ... Tegnapi történet, a UBIsoft -ban én sem csalódtam, ezek nem tudnak smooth experience játékot csinálni, szinte sose ... Itt van ez a Far Cry 4. Egész okés nekem, nem rinyálok maga a játék tartalma, minősége miatt, nem ez a gond. A gond az volt, hogy a Co-Op csatlakozással közel 10 percet vívtunk!!! Biztosan én kérek túl sokat, meg amióta (2010) csak konzolon játszom és iPhone-t nyomkodok (2012) azóta eléggé leépült az IT kihívás-toleranciám .... de nehogymár egy konzolon, egy konzolos játékban ilyen dolgokkal kelljen foglalkozzak, hogy most ki lép be a Continue ONLINE -ba és ki nem, hogy próbálgassak Invite -ot küldözni miközben csak azt ajánlja fel a Friend menü, hogy View Gamercard. Ki a faszt érdekel a gamercard, de tényleg!?! Ez a júzer experience rovására megy! Friends menü, join co-op, ennyit kérek, kész. Ne kelljen előbb belépni, meg kilépni meg ide lépni meg odalépni, Invite ide-oda ... Ott a jó példának a Titanfall, de rengeteg játéknál működött már ez korábban is, abban is van Friends menü, behívja az emberkét lobbyba aztán haddsszóóljon! Én EZT akarom.