banner
  • DummyBoy
    Hiába magyaráznám, úgysem értenéd ... A tapipad az isten, értem én, hiszen a dpaddal. vagy az analóg karokkal túl bonyolult lehet x-y irányú mozgásokat végezni egy biztosan halál bonyolult menüben ...

Persze az FFB az más, annak semmi értelme, hiszen nem véletlenül sem ad semmi pluszt. A rengeteg hülye meg a szimulátorvilágban képes 10-100-ezreket elkölteni miatta ... Ahelyett, hogy vennének tapipadot ők is.

Be kellene tiltani mindent, és csak a DS4 maradhatna! Milyen boldog lenne mindenki! Mindenkinek lenne tapipadja, és mindenki tudna világítani a sötét szobában, és még csipoghatna is mellé!

Igen, az ilyen fícsörök szubjektív dolgok ...

Viszont mikor ezt írod:

"Már bocs de más meg joggal mondhatja hogy a ff ravasz sallang, mikor DS4 eleve az egész kontroller rezeg, szóval nem értem igazán de jó akkor legyen.:D"

akkor látszik igazán, hogy erőlködsz ... Nem tudod, hogy mit jelent az FFB, nem tudod milyenek a "rezgő ravaszok", lövésed sincs a témáról, amihez hozzászólsz. de elvárod, hogy mindenki maga alá pisiljen a gyönyörtől, ha pár led világít, vagy ha kiváltanak 3 különböző kezelőszervet egy negyedikkel, ugyanazon a qrva kontrolleren ...

" ... valakinek a fény pl csak 1 a sok közül hasznos érted Thief-nél pl vagy lopakodós játékoknál segít mikor vagy fényben vagy árnyékban... "

Izé ... Nem jelzi a Thief a kijelzőn, hogy árnyékban vagy-e vagy nem? Biztos vagyok benne, hogy qrva nagy feature a TV helyett a kontrollert bambulni ... És még rá is kontrázol ...

A szubjektivitás egy dolog. Sőt, lehet szidni a One kontrollert nyugodtan. Van mit. Az is lehet, hogy van pár ember, akinek a PS kontrollerek kényelmesebbek mint az XBOX kontrollerek (Bár ahogy olvastam régen, a PS tulajok nagy részének szimpatikusabb volt az XBOX elrendezése ...)

De szembeállítani a DS4-es "szuperfícsöröket" a FFB-s ravaszokkal, úgy hogy tökéletesen analfabéta vagy a témában, az bizony nagyon gáz ... És ezt úgy lehet a legegyszerűbben bebizonyítani, hogy szépen meg kell nézni, mit nyersz a DS4-es fícsörökkel a játékokban, és mit nyersz a rezgő ravaszokkal. Te ezt úgy sem tudod, de mivel ez egy XBOX topik, itt biztos keveseknek tűnt fel a kontrollervilágítás, a tapipad vagy a buzzer hiánya játék közben ... viszont annál többen élvezik ki a rezgő ravaszokat.

És amíg a fényeket látom a képernyőn is, a tapipad helyett használhatóak a kontroller más eszközei, és a buzzer helyett szól a TV, addig a rezgő ravaszok bélkül semmiféle érdemi visszajelzést nem fogsz kapni komolyabb autóverszenyzős játékban ...

Mondjuk PS4-re nincs is ilyen még asszem, szóval ezért nem olyan zavaró ez ...