Ra1n#156135
Az hogy az egyik feature hasznos míg a másik sallang,az minden csak nem szubjektív. Hasznos a lámpa a kontroller hátulján? Van aki a kontrollert maga felé fordítgatva nézi a kép helyett???? Hasznos a szokolrádió minőségű hang amit a user max akkor hall ha tvhangszóróbol halkan hallgatja a játékot??? Hasznos a tapipad ami kimerül rendszerint abban hogy végighúzod rajta az újad és ez behoz egy menüt amit egyébként egy gombnyomásra megoldasz????
Nem nem hasznos,totálisan felesleges sallangok. Hiába van a ps4-hez kamerám bohóckodáson kívül nem használtam másra a gamepad fényét. Ezen kívül meg abszolút nem nézegettem mert bármiféle infó amit ad a fénye ott van a képernyőn....Hang??? Nem hallok belöle semmit,sosem játszom halkan tv hangszóróval,csak rombolja a játékélményt. A házimozi mellett nem hallom. Fejesben szintén nem hallom. Tapi? Csodás volt amikor egy ehy gombnyomásos dolog miatt kézépre kellett ujjaznom....
Rezgős ravasz? Erzem hogy lövök...Érzem ha kapar vagy csúszik az autó..Hasznos? Hasznos,és hangulatos ami abszolút nem igényel odafigyelést és használható sokféle hangulatkeltő dologra...Ennyi.
A ds-ok analógjának pedig nem a forma a baja hogy kúpos nemkúpos. Hanem a gyenge érzékenység,gyenge ellenállás...Ráadásul a ds4-nél egy nagyobb fifa est után foszlani kezdett az egyik pad analógburkolata....
Továbbá továbbra is nem azt mondtam bármennyiszer is írod le, hogy a ds4 fapados. Azt írtam ha valaki szerint a One kontrollere fapados,akkor a ds4 mi?!....