banner
  • DarkSector
    Bocs nem volt időm pkipótolni a hsz-t

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most nem ugyanarról van szó, amire te gondolsz.
    Nem arról beszélünk hogy KINEK MI az izlése.
    Szakértés? Annak vetted? A szakértés ott történt, mikor xbox tulajok írták hogy az a sok fícsör tök felesleges, semmit nem ér, nem használjáka játékok, fapados a ds4.

Amúgy én is ezt mondtam az x1 kontroller annak jó aki aki azzal elfogult, a ds kontroller annak aki a sony gépén élvezkedik.
    Én objektíven álltam a kérdéshez, és felvetettem hogy a fffunkció semmivel nem magasabbrendű mind egy tapipad vagy bármi, mozgásérzékelés, stb....mondtam is, max darabszámban lehet hasonlítani.

De nem is az hogy egyik jobb vagy a másik,csak nehogymár itt lefapadozzuk azt a kontrollert, ami egyértelműen technikailag fényévekkel többre képes, lehet utálni asony-t meg a cuccait, én sme vagyok mindennel kibékülve, megmondom a dolgokat mindenről, nem vagyok sony fan mint azt moby itt burkoltan leírta, csak ő azt hiszo mert éppen valamiben jót írok róla az fanbojkodás, csak mert ezt a konzolt vettem meg először.

Köze nincs hozzá.

Meg ne írogassátok ezt a szakértést, nem szakértés, nem sakérteskedik senki, volt egy fapadozás, megkérdeztem miben merül ki ez a gondolat, megdumáltuk ennyi.

Isten ments hogy valakinek EGYÉNILEG SZUBJEKTÍV módon ez vagy az a funkció jobban tetszen, semmi baj ezzel, itt nem is ennek az izlés megtámadása történt.
    Legalábbis én nem ezt vettem alapul,elmondtam hogy míg a ff 2-3autósnál élvezet, addig a tapipad funkció kiaknázza a játékok 90%-a legalább meg a többit is. Az is egy dolog ami hozzáad a játékhoz.

Szakértés?
    Max az hogy x1 topikban x1 tulaj x1 kontrollerel játszva szakért fapadosnak egy ds4 kontrollert.
    Max ez lehet szakértés.