banner
  • Ra1n
    Estém a Far Cry 4-el.:)

Gondoltam ma kicsit tovább viszem ezt a változatos szemkápráztató mármár bugmentes csodát.:)

Nagyküldetés...Irány "a hegy" egy kütyüvel keressek meg valamit...3 helyet jelölnek...1. hely..hulla...nála egy doboz zsebből...kinyitom,üres...2. hely ugyan ez...3. hely hurá megvan a kincs, rámjön egy rakás ellenfél miközben vissza kell térni a kezdőponthoz. Küldetés vége...Következő nagy küldetés... Valamit meg kell szerezni...Megyek a kijelölt pontra,kiírtok mindenkit itt is szépen nyugiban...A ponton egy ugyan olyan láda mint a hulláknál csak 4 számmal nagyobb..Persze üres,menjek tovább...Következő pont megvan amiért jöttem...Megint rámjönnek jópáran lehet darálni menekülés közben...Szuper...Akkor ha már a fő rész ilyen változatos, nyomjunk valami színvonalas mellékküldetést...Kyrat rééééjsz...Ez igen. Filmet forgatnak velünk. A feladat, valami járgánnyal végigmenni a checkpontokon. Abszolút nulla hangulat és még bárgyú is dehát ez van mi sem természetesebb mint egy ilyen mesés filmforgatás egy szinte háborús övezetben.:)
    Akkor legyen egy bomba hatástalanítós mellékküldetés...Ejha...De ismerős a helyszín ahova menni kellett...pár napja itt égettem fel mindent és nyírtam ki mindenkit..De nem baj most hogy ezt megtettem és kicsesztem az ellenféllel most újra betelepült ugyan ide hogy bombákat rakjon SAJÁT MAGA ALÁ amiket hatástalanítsak anélkül hogy észrevennének...:D Ez igen! :D
    Najó lassan 1 óra, foglaljunk el egy ellenőrzőpontot még....Csipával messziről leszedem az ellent. Se riadó se észrevétel, egyetlen ellenfél maradt de az leült valami fal mögé..Várok semmi...Na akkor leugrás és ernyő nyit...Földetérés éés...Nafene, beestem a föld alá és zuhanok, azt hittem FC4-el játszom nem Unity-vel!!!??

Csodás, hangulatos, változatos és bugmentes kis este volt.

//Most 1-2 napig megint nem lesz ingerenciám ehhez a remekműhöz.:)