banner
  • Totti5
    AC Unity

Tegnap el kellett lopni mellékküldin 3 gyémántot. Egy erősen őrzött épületközben járókelők közt sunnyogtak a tagok. Ha 15ször nem próbáltam ellopni akkor egyszer sem. Mindegyik vége halál lett 10 katona bedarált. Pedig biztos meg lehet csinálni adott pillanatokban, az egyik mindig sikerült, a másik már nem. A következő taktika annyi volt hogy tetőről lelőttem mindenkit lementem és elvettem... bazmeg, mészároltam és semmi nem történt, aki őt háttal állt 20 méterre meg sem mozdult, pedig voltak négyen.

Ezek a gondok még mindig a játékkal! Emiatt kellene mindenkinek a földhöz vernia magát, mert akkor talán foglalkoznak vele talán a következő részekben. Nem nagy dolgok, csak lásson és halljon az az őr és kicsit keressen. Úgy mint a Splinter Black List-ben. Mondtam már hogy ha ennnyire bénák az AC programozók, kérjenek már tanácsot a Splinteres csapattól....

Nem a ritka bugok miatt kell lehúzni ( 9 óra után 3 db bugom volt, s nem gamebrake ), meg hogy AC meg Ubi, meg 900p meg a franc tudja miket találtak ki rá. Tartalom van dögivel ugyan úgy mint eddig. Story van ugyan úgy mint eddig

( felháborító hogy az IPON teszt a Black Flag-et 92%-ra hozta ki, KIEMELVE a karaktereket és a storyt, erre a Unity 50% mert gyenge a story és most jön a legjobb, ELAVULT az irányítás... eszem megáll, de komolyan fáj amit művel jó pár szagértő firkász )

És ezeknek a szavait isszák az emberek és mennek kétpofával okádni a moslékot a játékra, mert ilyeneket olvasnak...

Lehúzni egy dolog miatt kell, főként azzal kellett volna most mindenkinek. AI és a lopakodás. Nem működik most sem, ugyan úgy nem mint eleddig. Sőt az fura hogy az őrök annyira sem követnek mint eddig. Anno még felmásztak utánad, kerestek a tetőn is, most semmi. Bármikor bárhol a tetőre szaladva bármennyi őrt 1 perc alatt le lehet rázni, semmi tétje a dolognak. Nincsenek is búvóhelyek a tetőkön... mert nem kell.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.18. 17:59:34