-
Nem a játék kinézetével van gond, vagy hogy mai szemmel más (Gyakran kapcsolgatom vissza pl: az eredeti nézetbe :) ) ... A Halo CE-hez képest az erdeti Wolfeinstein is kb olyan mint a Gyűrűk ura trilógia a heti Garfield-hez képest. (Tribes 2-t szerettem :) )
A zenét imádom, a történet is tetszene, de csak mert tudom, hogy bonyolódik. A pályadesign repetitív, és gyakran unalmas ... nem sok ellenfél van, de azok legalább valamilyen szinten ott vannak ...
Ami az igazi probléma:
A scriptelt történések: bemegyek a folyosóra, eljutok a 3-ik csempéig, mikor is a nyakamba szakad a fél világ. Megölöm őket, visszamegyek, rálépek a 3-ik csempére, megint a nyakamba szakad a fél világ ... ezzel elbohóckodom pár percig, és mikor rálépve a 3-ik csempére nem szakad a nyakamba semmi, akkor mehetek tovább. Fél perc után egy emelettel fentebb/lentebb belépek egy folyosóra, rálépek a 3-ik csempére és goto 10.
Aztán ott a játék nehézsége: Normálon játszom, nem egy nagy durranás, de néhol beböszmül úgy hogy köpni nyelni nem tudok ...
Most is azon dühöngök, az verte ki a biztosítékot, hogy technikailag nem tudok továbbjutni ... végigzombultam 2 órát, most meg csak kamillázok.
Megnéztem a statisztikát, kb.: 47-szer haltam meg a kampány folyamán ... ebből mondjuk 5-10 az én hülyeségem, vagy bad luck, a maradék pedig 2-4 ilyen WTF moment alatt következett be!!!
Nem zavar, ha nehéz egy játék, de a nehézség számomra nem az hogy órákon keresztül csorgó nyállal félálomban térdig gázolok a hullákban, aztán pedig fél percenként teabag-elnek le azok akinek előtte térdig gázoltam a hulláiban!
Azért is gondoltam, hogy kidühöngöm magam, mert különben letörölném a rákba, úgysincsen helyem ... Ott van a Unity, holnap DAI, és GTA, szerettem volna még előtte letolni a CE-t, hogy egyenlő esélyekkel indulhasson ... De így nem fog.