banner
  • Harlekin
    Első 2 játékom lemezes volt Forza5,DR3.Vissza keresheted itt,hogy mi ment az eladásával!!! MINDENHOL a legolcsóbban hirdetem(játékaim.hu,aprod,hardverapro,jófogás stb!!!Mindenhol az enyém volt a LEGOLCSÓBB ahogy valaki olcsóbbat tett fel lejjebb vittem az enyémnek az árát.kb 60 mondatos volt a hirdetésem nem a megszokott eladó xy játék.Pontosan leírtam mit adok és mit nem szeretnék(cserélni,postázni stb)tökéletesen szájbarágósan, ez is itt van megnézheted.
    Az első 15 próbálkozó megkérdezte,hogy mire cserélném el mennyiért postáznám el és hogy adnám e olcsóbban!!!!
    Ha nem válaszoltam,hiszen leírtam,hogy mit és hogyan szeretnék jött fél óra múlva a levél,hogy mi van köcsög nem akarod eladni.
    Ha válaszoltam azonnal jött a levél,hogy miért vagyok paraszt hiszen csak kérdezett igaz pontosan ugyan azt írtam le mint ami a hirdetés alatt volt kicsit szarkasztikusan!!!TEHÁT konklúzió gyökér mind vagy retardált és nem tud olvasni.
    Se energiám se időm arra,hogy megvárjam azt az egy normálist aki esetleg felhív hogy fél óra múlva ott vagyok a lemezér jön köszön adja a pénzt köszön elmegy és soha többet nem hallok róla!!!