banner
  • Kongy
    Na beletoltam még pár órát az AC-be, és azt kell, hogy mondjam, nem rossz ez annyira! Látom benne a szándékot, hogy kicsit változatosabbá tegyék az amúgy már bevált receptet. Tényleg nem olyan egyhangúak a küldetések, és végre megoldottak sok-sok régi, visszatérő problémát. Pl deszinkronizálás, ha nem tudod követni az adott személyt. Most már nincs ilyen hála az égnek. A másik régi probléma a lefelé parkőrözés. Mindig leestél, ha nem tudtál megfogni valamit esés közben. Most már olyan egyszerű lefele ugrálni, mint felfele. GG. Harcrendszer jobb belegondolva tényleg nehezebb lett, ezt vártam. Már nem érdemes berohanni 10 ellenfél közé, mert tuti, hogy bedarálnak! A menekülés sem egyszerű, mert aktívan használják az ellenfelek a lőfegyvereket is. Szóval azt mondom, korrekt játék lett, ha a framerate eséseket enyhítik, akkor semmi kivetnivalóm nem lesz ellene. Persze, megvannak a maga betegségei a játéknak, amiken pattogtam a múltkor, az nem változott... de ez már az AC-vel jár, hogy úgymondjam...