banner
  • DummyBoy
    Na akkor játékdömping: (Tökéletes játék nincs, és mint tudjuk vadkapitalizmus van, mi csak bétatesztelünk ...)

- ACU: Engem megvett ... vannak bugok, szokásos AC, de ettől függetlenül imádom. Egyszerűen olyan szinten leköt, hogy ha IRL valamit csinálnom kell, akkor nem szabad vele játszani, mert annyira belemerülök, hogy minden elfelejtek! Lehet hogy egy pár helyen megröccen, de engem ez annyira nem vág földöhöz. A szokásos AC útkereső bugok természetesen megőrjítenek, de ez majdnem természetes, szerintem nem olyan egyszerű tökéletesre megcsinálni egy ilyen algoritmust ... Természetesen ezek a legrosszabbkor fordulnak elő, ezért annyira idegesítőek... (Mikor kedvenc parkúr fejvadászunk perverz pókember módjára 8-szor mászik körbe egy ablakot ahelyett, hogy BEMENNE!!! Vagy menekülés közben ahelyett hogy átugorna egy kerítésen tátongó lyukon, inkább körbemássza 3-szor ... szerintem csak azért nem lőttek le a rendőrök, mert annyira röhögtek ... )

Ettől eltekintve nem bántam meg ...

MCC: 360-on a Reach-et játszottam végig, meg akartam venni az összes részt, de mikor kiderült hogy jön One-ra az MCC inkább megvártam. Szépen elkezdtem a legelején, kalandozgatok, eddig tetszik, multit kellene kipróbálnom, de egyelőre AC beszippantott ...

DAI: Dekárvoltkipróbálni ... Szerintem szép maga a játék (De én nem vagyok grafikafetisiszta :) ), kicsit bohóckodtam a single résszel, de rájöttem vigyáznom kell, olyan lesz mint a Unity, elindulok a sztori küldetés felé, és útközben ha beleakadok valamibe, azt megcsinálom ... Na a vége az lett, hogy a sztori küldetés környékén nem jártam még, de már jópár sidequest megoldódott, találtam érdekességeket, stb, és 2-3 órám ráment ...

Aztán meglestem a multit ... Ez is érdekes rész, én szeretem a coop multikat, PvZ-ben és Titanfall-ban is a legtöbbször a coop részével játszom ... Meccset nehéz volt találni, aztán csináltam egyet ... Archer-t akartam kipróbálni (pontosabban az Assassint, de az nem elérhető még ...), erre majdcsak nem archerek jöttek mellém, így átváltottam Keeper-re ... Az első 2 alkalommal bedaráltak bennünket (2 keeper - 2 legionare) majd átalakult a csapat, 2 archer - 2 keeper csapattal végigmentünk 2-szer is (Érdekes is, hogy a 2 melee-vel nem volt sikerélmény, de valahogy a 4 ranged csapat jobban összedolgozott, ez sokat segített, nem szaladgált mindenki mindenfelé ...) ... Nem volt könnyű, élvezetes volt, oda kellett figyelni egymásra.
    Ráadásul a véletlenszerűen generált pályák is sokat dobtak a játékon!

Sokba lesz nekem ez a november ... :)

Jah ... 500 GB az én játékofogyasztásommal sokáig elég lesz, gondoltam én ... Nos, bőszen kellett törölgetnem a EA Access és ingyenes játékokat, mert elfogyott a hely :(
    Utoljára szerkesztette: DummyBoy, 2014.11.14. 07:11:32