banner
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem akarok senkivel barátkozni , utálok mindenkit.
    Mégis mi a baj, az hogy ez egy fórum, egy közösség, különböző emberekkel, vagyok én, meg vannak a többiek, mindenki a többi aki viccesen vagy komolyan, lenézve ám de mégis nem lenézve villoghat itt az okos kommentjeivel.
    vagyis míg én másal beszélek , kérdezek mástól.

Az emberek nagy része, kapva kap az alkalmon hogy villoghasson, ha mindezt nem nézőközönség előtt, hanem pm-be kérdeztem volna, 100-ból 1 ha visszaszól, max nem válaszolnának vagy azt hogy hagyj békén nem érdekel.

De tudod hogy van ez, a feltűnési kényszer, hogy mások előtt kell tekerni a szallgot, hogy menjen valami műsor, ellenben amikor nem mással viccelődöm, hanem kérdezgetek, az részemről nem mások előtti feltünési viszketegség, csak pm-be most irogasak mindenkinek egyenként?

Sokszor kérdezgetek ja, de kíváncsi voltam az árakra, látod a többi nem érdekelt, de ketten voltunk valahogy sorra tapadt rá a témára mindig valami körítés, és a ez meg az mennyibe kerül témából lett kb egy 8 oldalas esszé, és igen részben az én hibánm ha valami gáz van sokszor nem nyugszom amíg nem tisztázom az illetővel, mert én magamban senkit nem bántanék meg, nembaj ha az a vége hogy viszlát, csak miért veszekedjen az ember, úgyis ugyanaz a végeredmény. :)

Bennem is van hiba a természetemben, ellenben szándékosan nem sértenék meg senkit.
    És annak ellenére hogy bennem is van hiba, akik máig itt vannak egész sg-n egyik ember sem komplett. (fasza most meg ezért fognak lebaszni. :D)