-
Azért szögezzünk le annyit, hogy ha komolyan vennék itt mindent, részemről pl, én is sírhatnék sokmindenért.
Mindig játék-konzolokról írok, hogy valaki vagy valakik megtalálnak maguknak, vagy én visszaviccelődöm az egy dolog, de azt nagyon durván komolyan szögezzük le, pl Skyline kedvéért, hogy KURVÁRA leszarja mindenki, ahogy én is sok embernek a kínját, mit szeret mit nem, nem kell elolvasni azt amiket írok, ha valakit tényleg komolyan nem érdekel, nem kell akkor poénkodni sem meg személyeskedni sem.
Nem válaszolnak azt ennyi.
De amíg a topik, SG fórum szabályzatát nem sértem meg és tudomásom szerint még nem volt ilyen önerőből (ha igen vállatam a felelősséget), addig frankón senkinek semmi köze hogy én merre ejárok, elhiheti mindenki, engem is néha sokminden zavar, én a személyeskedő hsz-októl tudnk hányni, amiket joggal lehetne jelenteni a moderátoroknak ha ilyen kis taknyos szarházi lennék, de nem, egyrészt mert nem érdekel különbözőek vagyunk, más véleménnyel.
Szabályokat tartsuk be azt ennyi.
Skyline is magára vette hogy én azt mondtam takarodjon a gép elől, én meg nem neki és nem azt mondtam, hanem hogy van választása.
Senki nem kényszeríti semmire.
Nem érdekli a téma, szíve joga, szól 1 szavába kerül és nem irok neki-rá.
Még csak meg sem haragszom.
Az hogy Harlekinnel vagy néha Moby-val cukkoljuk egymást, ja nem mindig hardver téma, nem is redszeres, de ez van , én nem tagadom sokszor szeretek viccelődni ahogy ők is, max ha arról van szó kerülhetjük ezeket a dolgokat, ennyi.
Legalábbis részemről a téma.
Ja meg az is rettentően zavar hogy read only pár ember, BASZNAK segíteni amikor normál hangnemben kér seítséget valaki, ilyenkor meg itt atyáskodik, hogy zavarja ha 2 ember viccelődik.
Naná, hányszor volt hogy nem csak én, IDEGEN emberek jöttek kérdeztek, azt volt hogy 3 nap után visszakérdezett, hogy na tud valaki segíteni?
Azt kussolt mindenki, pedig értelemszerűen tudtak volna segíteni neki, ahogy néha én is írtam párszor.
Szóval azért ezt is jegyezzük már meg.
Ne vedd magadra amúgy nem haragszom, elmondtad a véleményed, énis most megjegyeztem pár dolgot, ez így van helyén.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.01. 23:23:24