Nem vagyok álszent és a warez elleni "tetteim" sem azok. Warezoltam tegnap, warezolok ma, warezolni fogok holnap is... ez nem titok, napi 24 órában warezolok! Filmek, zenék, programok és játékok is, de ezt nem kötöm senki orrára, az én dolgom. Emellett próbálom magam kifehéríteni ahol tudom. Rengetg DVD, Blu Ray filmem van aminek az össz értékébe rossz bellegondolni... játékokról nem is beszélve. Nem titok az utolsó warez 360 játékom amit végigjátszottam a Splinter Cell Black List volt... azóta a fullos szobros kiadás is megvan, de ez mellékes, nem vettem meg anno teljes áron, pedig a játékot IMÁDOM, egyik legjobb elmúlt béli generációs cím volt. De ez van, mást vettem akkor helyette, de pótoltam még ha az már annyira nem is számít a játék lényeges sikerét vagy sikertelenségét tekintve.
Topikban tilos a warezorálós beszélni úgy mint információcsere az adott játék kijöveteleléről, melyiket szedje le, honnan, hogyan használja. Ugyan így tilos a gépek módosításáról, játékok futtathatóságáról és minden egyéb erre vonatkozó dolgról írni.
Ez ellen nem vétettem, csak hírdettem egy gépet ami tud ezt meg azt is, de ennyi.