XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Silent 2 meg a 3 van a csomagban csak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Bár nekem egyszer úgy mûködött a dolog, hogy USA acc-al xbox.com-on az oldal nyelvét átraktam magyarra és úgy engedte. Meglehet próbálni. Általában nem mûködik de 1 játékomnál engedte így.
Hiszen más országokban le sem árazták.
Fable Trilogy Games on Demand 33%
King of Fighters XIII Games on Demand 75%
Assassin’s Creed IV Black Flag Games on Demand 38%
Zoo Tycoon Games on Demand 50%
Halo Spartan Assault Arcade 66%
TMNT Out Of The Shadows Arcade 66%
Holnap újak lesznek. Úgyhogy érdemes gyorsan dönteni annak akinek kellenek.
Régióváltásnál elvesztem a teljes egyenlegemet?
Adversus solem ne loquitor
Support link
Éppen játszottam xbox 360-ammal, amikor fogta magát és "kikapcsolt". Azóta nem tudom bekapcsolni. 2 és fél éves gép, soha nem volt megbuherálva. Valaki tudja mi lehet a gond? És ha igen, akkor javítható?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Nekem megvan a dobozos, pólós SH HD Coll X-re, PC-re viszont nincs, pedig honosítás ott van rá, meg jobban is néz ki. Az a baj, hogy én tényleg félek ezekben a játékokban így nem merek velük játszani :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Silent Hill HD Collection kemény 1976 Ft!!!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Húúú ... Viszont a kérdésedre nem tudok felelni, ugyanis nem emlékszem 😞
A ruhákon kívül mindent eladtam anno, feleslegesen ne álljanak a szekrényben. Ráadásul megvettem az M249-est, feljavítottam (Gearbox upgrage, karbantartás, csõcsere, hopup upgrade, stb ...) aztán állt egy évet a szekrényben, és úgy adtam el, hogy játékon sem volt 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Spartan assault is 3 dollár kb.
Gears of war 3 - 5 dollár
ezeken elgondolkozok
My streams: https://beam.pro/oriic
(fanatecen se használtam soha a csítet, pedig ott is van ilyen autokuplungolás 😞 szerintem ehez kell egyfajta mindenáron gyõzni akaró mentalitás, ahol semmi se szent)
kormánnyal élvezetesebb autósjátékkal menni, de az kontis egéremulácio a valódi wsad+egérhez képest atomszar, tehát ott az egyetlen ok, amiért valaki azt bevállallja, h eredményesebb legyen. én pont azért szeretek konzolon fpsezni, mert nincs a félmásodperc alatt hátrarántás, nincs a pixelkilövés 600 méterrõl és a többi, totál irreális agyrém - nyilván az is fáj, h én erre nem vagyok képes, de na 😉
Forza.
Na az egy istentelen szarság azt képtelen vagyok normálisan használni sajna annyira idegen dolog,hogy inkább csak a szimpla váltást használom.Tehát számomra a vele nyert plusz gyorsaság inkább hátrányt szül a szarakodás miatt...<#kacsint>#kacsint>
De Én nem értem mitõl hack hiszen mindenki számára ez is pontosan ugyan olyan elérhetõségû eszköz mit a kormány semmi mókolás,nem ördögtõl való,nem MS által tiltott eszköz.És itt mindig az van,hogy a konzolon az egér nem ér fel a pc egérrel akkor miféle elõny.Nálam annyira volt elõny,hogy nekem az volt a megszokott dolog fps-re.Nem játszottam vele jobban mint ahogy teszem azt pc-n tettem volna sõt inkább a pc-s tudásom alját produkálom vele.És itt jön az,hogy akkor miért hagynám ki a konzolos mókát.Ráadásként,ha a kontrolleresek úgy vélik,hogy ez akkora elõny akkor miért nem szerzik be és használják.Vagy így sokkal jobb,hogy esetleg aki ezzel a módszerrel tud jobb lenni náluk akkor arra lehet csalózást kiáltani.Én se kiabálom hogy csaló valaki azért,mert kontrollerrel jobb nálam vagy kormánnyal,mert esetleg soha nem játszott egérrel és neki ezek a legkézenfekvõbb dolgok.Nálam meg a tanult szokott tudás csak így tud érvényesülni mi ebben a probléma?
- az ánuszmax még mindig egy hack
- a kormányosok elõnyét pl forzában valamennyire kompenzálják (gombal kuplungolás gyorsasága)
Forza.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Nekem is AK van 1 tokyo marui ak beta spetsnazkapott 1 450 es tuningot.Hosszabb csõ,hogy pontosabb legyen tehát a silencer az nem csak dísz hanem rejti a M4a1 es csövet,erõsitet gearbox és prometheus cuccokat bele és még így is elégé kompakt marad akár cqb-re.Soha semmi gondom nem volt vele 1szer nem ált meg.<#vigyor0>#vigyor0>
Az M249 meg <#eljen>#eljen>Milyen tipus A&K vagy cyma esetleg DE?
( hátsó szárnyat elszúrtam... )
Sunset Overdrive Opening Cinematic
Amíg mûszakban dolgoztam, nem volt minden hétvégém szabad, így alig jutottam el pár játékra, amikor pedig normál munkarendbe kerültem, akkor meg a párommal nem volt kompatibilis a dolog 😞
Az utolsó két "dlágaszág", amirõl találtam fotót:
Irinka 1.
Irinka 2.
KicsiÉn
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mi voltunk 3 napos játékon igaz utána 1 hétig nem tértem magamhoz meg a csapat se nagyon.2 éjszakát õrségben voltunk,mert a kurva vietkongok mindig meg támadták a HQ-t nappal meg menthettük az erdõbõl az amcsi pilótákat akik az utánpótlást hozták volna.Néha hajkurászni a viet elõõrsöt meg a kémeket...3 nap alatt aludtam vagy 5 órát...azon a játékon 317 en voltunk<#kacsint>#kacsint>
katt
Sajnos 100+ fõs játékra csak kétszer jutottam el, de hogy mekkora feelingje van annak...