XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az én, acc-om szerintem magyar,de nem is azt kifogásolja,hanem a hozzá tartozó konzolt.
davidka003
658 Ft hogy jön ki?
Silent 2 meg a 3 van a csomagban csak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ok,köszi a választ.
davidka003
Fight Night Champion 5 dollárt megér? Sztori mód fasza?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Magyar store-on olcsóbb az tény de nekem van 25 dollárom amit a Gamestop játékán ingyen szereztem. Azt kéne költeni nem igazi lóvét. 😄

davidka003
Biztos régiózáras. Csak magyar acc-ról tudod megvenni.
Bár nekem egyszer úgy mûködött a dolog, hogy USA acc-al xbox.com-on az oldal nyelvét átraktam magyarra és úgy engedte. Meglehet próbálni. Általában nem mûködik de 1 játékomnál engedte így.

A witchernél miért írja,hogy rossz a régió?
Hiszen más országokban le sem árazták.
davidka003
Ezek a játékok csak ma akciósak:

Fable Trilogy Games on Demand 33%
King of Fighters XIII Games on Demand 75%
Assassin’s Creed IV Black Flag Games on Demand 38%
Zoo Tycoon Games on Demand 50%
Halo Spartan Assault Arcade 66%
TMNT Out Of The Shadows Arcade 66%

Holnap újak lesznek. Úgyhogy érdemes gyorsan dönteni annak akinek kellenek.

davidka003
Nekem a SLIM-nél (2010) egyszer jött elõ. Azóta soha. Úgyhogy elõfordulhat tényleg ilyesmi. Nem kell aggódni.

Hello,ha egy játékot nem enged letölteni a régiódban akkor mit lehet tenni?
Régióváltásnál elvesztem a teljes egyenlegemet?
gibson9
Most egyelõre hagyom hûlni, ahogy a linkben írták (bár nem volt meleg egyáltalán), aztán játszok megint és kiderül csinálja e még. inkább menjen tönkre a táp és veszek újat, mint a boxnak legyen baja. Elsõre kicsit megijedtem 😄

Moby
Vagy volt egy pillanatnyi szüneted azon a fázison, vagy döglõdik a táp. Ha sûrûn elõjön, veszel hozzá egy tápot párezerért. De valszeg semmi baja.

Adversus solem ne loquitor

Esetleg kérj kölcsön egy tápegységet valakitõl és próbáld azzal,ha nem jó akkor szervíz
gibson9
Köszönöm a segítséget! 😊

Ezt nézd át:
Support link
gibson9
Közben pont azt figyeltem, hogy a tápegységen lévõ kis lámpa pirosan világított. Nem rémlett, hogy valaha is piros lett volna, szóval kihíztam, újra bedugtam és akkor átváltott narancssárgává és újra be tudtam kapcsolni, de aztán ki is kapcsoltam egybõl, mert nem igazán tudom mi okozhatta.

Tápegységen a led világít?
gibson9
Sziasztok!
Éppen játszottam xbox 360-ammal, amikor fogta magát és "kikapcsolt". Azóta nem tudom bekapcsolni. 2 és fél éves gép, soha nem volt megbuherálva. Valaki tudja mi lehet a gond? És ha igen, akkor javítható?

Renjike
Assassin's Creed 4 ~3710Ft megéri a pénzt? Steamen is drágább volt sale alatt.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tinman
658 Ft/részenként, akinek nincs meg PC-re szerintem még a gányabb port ellenére is tuti vétel.

Nekem megvan a dobozos, pólós SH HD Coll X-re, PC-re viszont nincs, pedig honosítás ott van rá, meg jobban is néz ki. Az a baj, hogy én tényleg félek ezekben a játékokban így nem merek velük játszani :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Peccselték már normálisra vagy még mindig silányport?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
DARKSECTOR!

Silent Hill HD Collection kemény 1976 Ft!!!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DummyBoy
😊 Az elsõ AS fegyver ami a kezemben volt, az egy TM Beta volt 😊 ejj de tetszett ... csak nagyon drága volt akkor még nekem.

Húúú ... Viszont a kérdésedre nem tudok felelni, ugyanis nem emlékszem 😞

A ruhákon kívül mindent eladtam anno, feleslegesen ne álljanak a szekrényben. Ráadásul megvettem az M249-est, feljavítottam (Gearbox upgrage, karbantartás, csõcsere, hopup upgrade, stb ...) aztán állt egy évet a szekrényben, és úgy adtam el, hogy játékon sem volt 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Botond
5 dollár? Az nagyon sok! Magyar storeon, ami semmire se jó, és mindig minden drágább, nos ott 747 Ft. Én onnan veszem. 😄
davidka003
Engem igen. 😄
Spartan assault is 3 dollár kb.
Gears of war 3 - 5 dollár
ezeken elgondolkozok

orichalcos
Ultimate Game Sale

Hát, kb semmi nem érdekel: 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

arty
mikor leszek én ott, h rivalsra legyen idõm 😞(

még csak az fm4ed darálom 😞(

Forza.

arty
egyetértek, hatékonyabb ugyan, de borzalom irritáló a kombózás egy autósjátékban 😄
(fanatecen se használtam soha a csítet, pedig ott is van ilyen autokuplungolás 😞 szerintem ehez kell egyfajta mindenáron gyõzni akaró mentalitás, ahol semmi se szent)

kormánnyal élvezetesebb autósjátékkal menni, de az kontis egéremulácio a valódi wsad+egérhez képest atomszar, tehát ott az egyetlen ok, amiért valaki azt bevállallja, h eredményesebb legyen. én pont azért szeretek konzolon fpsezni, mert nincs a félmásodperc alatt hátrarántás, nincs a pixelkilövés 600 méterrõl és a többi, totál irreális agyrém - nyilván az is fáj, h én erre nem vagyok képes, de na 😉

Forza.

Totti5
Most már azzal!

Harlekin
De x1 en kormánnyal mész?
Totti5
Ezért sem mentem 1 kör rivalost sem az FM5ben. Ellened vagy más ismerõs ellen szívesen megyek, de ranglistát felesleges. Kontrolleresek ilyen olyan módon szénné aláznak...

Harlekin
"gombal kuplungolás gyorsasága"

Na az egy istentelen szarság azt képtelen vagyok normálisan használni sajna annyira idegen dolog,hogy inkább csak a szimpla váltást használom.Tehát számomra a vele nyert plusz gyorsaság inkább hátrányt szül a szarakodás miatt...<#kacsint>

De Én nem értem mitõl hack hiszen mindenki számára ez is pontosan ugyan olyan elérhetõségû eszköz mit a kormány semmi mókolás,nem ördögtõl való,nem MS által tiltott eszköz.És itt mindig az van,hogy a konzolon az egér nem ér fel a pc egérrel akkor miféle elõny.Nálam annyira volt elõny,hogy nekem az volt a megszokott dolog fps-re.Nem játszottam vele jobban mint ahogy teszem azt pc-n tettem volna sõt inkább a pc-s tudásom alját produkálom vele.És itt jön az,hogy akkor miért hagynám ki a konzolos mókát.Ráadásként,ha a kontrolleresek úgy vélik,hogy ez akkora elõny akkor miért nem szerzik be és használják.Vagy így sokkal jobb,hogy esetleg aki ezzel a módszerrel tud jobb lenni náluk akkor arra lehet csalózást kiáltani.Én se kiabálom hogy csaló valaki azért,mert kontrollerrel jobb nálam vagy kormánnyal,mert esetleg soha nem játszott egérrel és neki ezek a legkézenfekvõbb dolgok.Nálam meg a tanult szokott tudás csak így tud érvényesülni mi ebben a probléma?
arty
Van igazságod, de:
- az ánuszmax még mindig egy hack
- a kormányosok elõnyét pl forzában valamennyire kompenzálják (gombal kuplungolás gyorsasága)

Forza.

orichalcos
Jó ki cumók, bár én inkább a modernebb puttyogtatókért voltam oda. Kezdetben Magpul M4A1-re fájt a fogam, utána meg egy FN-Scar-ra, de aztán megláttam az árukat és maradtam a kezdõ noob fegyvernél. (G36C)

xxdani
RAGE-el játszott valaki split screen módban? Olyan mint mondjuk a borderlands 2 vagy csak annyi, hogy egy egy kihívás van rá?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Harlekin
Beteg jó lesz ez a játék már látom elõre!<#vigyor>
Harlekin
Látom Te is tudod mi az elnyûhetetlen fegyver...<#kacsint>

Nekem is AK van 1 tokyo marui ak beta spetsnazkapott 1 450 es tuningot.Hosszabb csõ,hogy pontosabb legyen tehát a silencer az nem csak dísz hanem rejti a M4a1 es csövet,erõsitet gearbox és prometheus cuccokat bele és még így is elégé kompakt marad akár cqb-re.Soha semmi gondom nem volt vele 1szer nem ált meg.<#vigyor0>

Az M249 meg <#eljen>Milyen tipus A&K vagy cyma esetleg DE?
Totti5
Azaz!

( hátsó szárnyat elszúrtam... )

Sunset Overdrive Opening Cinematic

Muttley

Just do it :)

DummyBoy
Sajnos nem hiszem, hogy találkoztunk, a komáromi csapatban játszottam, a legutolsó "nagy" játék, amin voltunk az a Game Warden volt. (2005-ben...)

Amíg mûszakban dolgoztam, nem volt minden hétvégém szabad, így alig jutottam el pár játékra, amikor pedig normál munkarendbe kerültem, akkor meg a párommal nem volt kompatibilis a dolog 😞

Az utolsó két "dlágaszág", amirõl találtam fotót:

Irinka 1.

Irinka 2.

KicsiÉn

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Harlekin
Ilyenek ezek a nõk...<#vigyor0>
Botond
Többséget igen. Pár szám nem tetszik neki. 😄 Mondtam neki, hogy na de az acsi, de leszarja. 😄
Totti5

Harlekin
DC-be hardon kinyomott minden zenét 5 csillagra mert Mi igen!!!!<#kacsint><#vigyor0>
Harlekin
Na de baszod hát ezzel foglakozik érthetõ a "könnyû" jelzõ hiszen tökéletesen ismert vagy legalább is nem idegen neki ez a mozgás forma!<#vigyor0>

Botond
Asszony versenytáncolt, sorban vetette velem a táncitánci címeket, mert mind könnyû, meg hamar uncsi lett. Na a jackós cucc öt is megfogta. 😊 Azóta sajnos lekerült a magyar storeból, de vinyón megvan szerencsére. 😊
Falkon
Ha mar ennyire megy a kinect tema, akkor valaki nem csereli el egy sarga led-es ps3-ra? 😄 Kene az a kamera 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

orichalcos
300+ fõ? Az igen... 😮

Harlekin
<#eljen>

Mi voltunk 3 napos játékon igaz utána 1 hétig nem tértem magamhoz meg a csapat se nagyon.2 éjszakát õrségben voltunk,mert a kurva vietkongok mindig meg támadták a HQ-t nappal meg menthettük az erdõbõl az amcsi pilótákat akik az utánpótlást hozták volna.Néha hajkurászni a viet elõõrsöt meg a kémeket...3 nap alatt aludtam vagy 5 órát...azon a játékon 317 en voltunk<#kacsint>
orichalcos
Eh, pár éve én is toltam, de asszony nem csipázta igy abbahagytam. Oh még egy régi képet is találtam. (nem röhögni. 😄 )

katt

Sajnos 100+ fõs játékra csak kétszer jutottam el, de hogy mekkora feelingje van annak...