-
Elmondom a sztorit:
10.11
vettem bankkártyával 1 hónapos goldot 9.99$-ért, meg is kaptam, használtam
10.17(kb.)
Kongy lehomeolta a profilom (bár ennek szvsz semmi köze semmihez)
10.24
Egyszercsak eltűnt a gold előfizetés a profilomról. Azaz ha bementem a konzolon a subscription menüben, ott nem volt semmi, nem tudtam partyba belépni, semmit, mindenhol közölte, hogy vegyek goldot.
Ha megnéztem az előfizetéseimet a commerce.xbox.com oldalon, ott ha "hu" volt kiválasztva az előfizetéseim üresen voltak, ha átváltottam "us"-re ott láttam a kártyával vett 1 havi goldom, de a konzolon az nem jelent meg, holott a konzol mindvégig USA location-ön volt.
Megkerestem a supportot chaten, ide-oda mókolt az angol srác, majd közölte, hogy most náluk kell valamit basznia, kis időre eltűnik, majd többé nem hallottam róla. Onnantól commerce.xbox.com-on us-t választva már korlátlan gold előfizetést mutatott (lenti kép). Gondolom valamit ügyeskedett a supportos srác.
10.28
Kaptam egy havi kódos előfizetést. Beütöttem, meg is jött a gold, de 11.28-i lejárattal, azaz továbbra sem adta hozzá a kártyával vett 1 hónaposhoz, az mintha köddé vált volna. Viszont a kódos live-om a commerce.xbox.com oldalon már a magyar előfizetések között jelent meg.
Azaz a rendszer elkezdte úgy kezelni a fiókomat, mintha az két külön fiók lenne a különböző lokációk vásárlásaival. Ami nem is érdekelt volna, HA valahogy azt tudtam volna neki mondani, hogy az US vásárlású korlátlan live előfizetést használja, de bármit csináltam/tunk mindenképp a magyar 1 havi kódos szart dobta ki használatra.
Ezután hívtam ma a supportot telefonon, akik úgy tudták csak kikócolni az egészet ha kitudták, ebben még most sem vagyok biztos), hogy MINDEN erlőfizetésemet töröltek MINDEN lokációból, az eaa előfizetés árát visszakaptam, a liveok helyett meg kaptam két 1 hónapos kódot.
De hogy a jövőben mi a fasz fog történni ha vásárolok rá...nos ezt senki még csak megsejteni sem tudja
Fosrencer vol. végtelen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.29. 15:56:00