Már már szinte megvettem a PS4-et, de ma amikor elmondtam asszonypajtásnak a tervemet, akkor jött a drága...feltolta a cicijét és "vegyél inkább xboxot, a kinect előtt tök jól el ugrabugrándoznánk". Hát a franc se tudja, inkább majd ő egyedül...Láttam valami ingyenes edző játékot is. Úgy is szeret otthon is kardiózni, majd csinálja xbox előtt játékosan.
Nekem nagyjából mindegy volt, hogy melyik konzolt veszem meg, habár szinte mindenhol a PS4-et ajánlották, mert hogy az erősebb. Viszont szerintem mindegy, hogy 25 vagy 30 fps-sel fut a játék, mert úgysem ezt fogom figyelni. Illetve bízom a 2015-ös felemelkedésben (dx 12) is.
Nézegettem a store-okat, némely játék a magyarban is elfogadható áron volt, viszont az USA általánosságban sokkalta jobban megéri.
Ezért alapból usankás profilt fogok regisztrálni. Gondolom nem lesz gáz Microsoft részéről a kamu lakcím.
Egy dologban nem vagyok biztos csak az pedig a multi. Amikor multizni támad kedvem, akkor USA szerverekre fog feldobni, vagy a "pinget" nézi és európaiakkal fog összerakni?
ui: Ez az ea access pedig zsírkirály. Évi 6000 ft-ért ajándék. Utoljára szerkesztette: hugopareiros, 2014.10.22. 01:21:37