banner
  • Moby
    Elég szélsőséges a helyzet, ja. A hetekigbesemkapcsoloksemmit-ből 1 hét alatt átestem a nincsidősemmire állapotba :)
    Egyrészt az FH2 kikúrtjó. Másrészt meg nekem ez a generáció is ugyanazt tükrözi, mint az előző: vhogy "közösségibb" a live. Nem tudom ezt egzaktul megfogalmazni, meg nyilvánvalóan öblösen bennevan, hogy mindig is több live-os aktív ismerősöm volt, mint psn-es, de nem csak erről van szó. Az elmúlt uszkve egy év alatt rengetegsokat toltam kzsf-et, és újrakezdtem pár hónapja a karriert magyar accounttal. Mégis alig találkoztam magyar játékosokkal, meg egyáltalán, kb 8-10 fel-felbukkanó játékost tudtam, a nagyrésze random nevek voltak, akárhányszor nyomtam. Itt belépek egy játékba, rengeteg az ismerős név, olyanok, akikkel még 360-on játszottam, vagy ph-n üzleteltem,ismerősőm ismerőse, vagy annak ismerőse, stb. Tök nyilvánvalóan ez vmilyen módon a háttérből irányitott folyamat, akárcsak a google cuccai, de lényeg az, hogy a live vmilyen módon "építi" a közösséget. A psn nem, az egy eléggé bamba jószágnak tűnik. De ez csontra ugyanígy volt az előző genben is.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.17. 07:34:12