banner
  • Totti5
    Nem lehet, mert minden szörnyet 1szer öltem meg és lineárisan haladtam előre mint ha csőjáték lenne. Tehát ez a HARD avagy a nehéz fokozat ami a készítők szerint már challenge ( ott írják le ahol kifejtik mi a HARD )

Ezekszerint 10es szinten kellett volna idág elfutnom, hogy legyen valami élmény? kikerülve minden ellenfelet. Ha végigmész normálisan akkor 30as szinten vagy az ACT 2 elején... ez is el van baszva benne ezekszerint. Tesztelték ezt egyátakán? vagy belehánytak 5 extra szopatós nehézséget és majd jó lesz a parasztoknak szopnak vele valahogy talán végigviszik és örülnek is neki h mennyire kidolgozott a játék, a többi meg lényegtelen hogy nincs kitesztelve balanszolva mert ez a Diablo.

Amúgy gémeren is ki lett magyarázva minden.

"Egyetértek kicsit valóban könnyű, tud ez még nehezebb lenni majd a később"
    "Kéne egy átmenet nekem itt az elején a 2 között, mert elég problémás mindig azt kitalálnom, hogy a következő részre vajon melyik fokozatot állítsam be..."
    "mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy nem balanszolt"
    "A 4-5. chapterben, mikor már jönnek a több affixes elitek, minibossok, majd becsillan a nehézség, meglátod. Azért van így elskálázódva, mert a játék a torment fokozatokon mutatja meg az igazi arcát"
    "Tény, hogy a nehézségi szintet nekem is feljebb kell majd csavarni (a Hard túl könnyű)"
    "azért ez még igön az eleje..Majd act 3 végétől...na ott leizzadsz garantálom"
    "Pöpecül lehet állítgatni a szinteket szerintem. Jól eltalálták, "
    "normálon meghalni szinte lehetetlen, hardon se nagyon max 1-2 helyen, most experten játszok igy se nehéz, aki szerint könnyű vigye el act 3-ig "

Alig merik leírni hogy el van baszva inkább ki van magyarázva hogy majd a játék végére jó lesz!!!!!! Mondjuk én teszek rá hogy Diablo és Blizz nekem nem életcélom bevédeni, csak élvezni szeretném.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.26. 08:40:38