banner
  • Totti5
    Végigolvastam megint, velős elemzés az egyszer biztos! Megirigyelhetné bármelyik külföldi gémer szagsajtó firkásza. Te is leírtad h valami nincs redndben, szóval akkor még sem vagyok hülye :)

S igen, csalódott vagyok így 1 ACT után, most a nehézségi fokozatok elkúrását figyelmen kívül hagyjuk. Diablo 3tól ennyi idő után EPIKUS magasságokban levő pofaszaggató, ószom játékot vártam. Ez az ACT 1 sótlan volt. Nincs benne igazán semmi ami megmaradt volna. Jó munkás ember szisztéma szerint végigdolgoztam az egészet ahogy kell, de EPIC boss csata, EPIC jelenet, vagy akármi olyan amitől emeltem volna a kalapom nem volt. 10 óra alatt az ACT 1 végén egy 3 perces CGI? komolyan?! ennyi? BOSS csata felvezetések ugyan úgy izometrikus nézetből 10 seces valami ( ami még csak nem is néz ki jól és ki sincs dolgozva ), küldik felvétele sótlan párbeszdek stb stb... ez azért gáz, erre nem fogok emlékezni X év múlva.

Pl olyat vártam hogy min. a graf enginnel BERONT egy BOSS szétcsapja a környeztet és a pofába ordít hogy mehet a fájt. Máris vigyorral állok neki szétcsapni, de ha nem is ezzel az elavult motorral, akkor CGI-vel minden egyes ilyet meg lehetett volna oldani.

Látványos a graf, mármint a csaták, sok effek ami mögül ki sem látni, a környezet igényesen meg van csinálva, de mindig az az érzésem hogy akár erdő, akár barlang, akár barna, akár zöld a fű ugyan azz a látvány konstans, nincs fejlődési görbe hogy hűha, csak a színek mások. Ezt nem szeressem, ha egy játék ezt sugallja.

Persze jó!!! játék, végigjátszom ez természetes, de egyenlőre a 6 pont körül van, remélhetőleg feltornázza nekem is 7re a következő ACT-okban, de többet vártam.