Hát ezt nem tudom, hogy sima 2.5" vinyó belemegy e, meg eleve, hogy mekkora kell bele. Azt tudom, hogy kisebb vinyó kell a slimbe, mint a fatbe, meg korábban hallottam olyat, hogy a nem ms vinyókból csak x részt ismer fel az xbox (fixen 8 gigát vagy ilyemi, akármekkora a vinyó). Szóval nem ilyesmire gondoltam, hanem, hogy amikor én vettem, akkor 15k difi volt a vinyóval és vinyó nélkül csomag között, és a 320as originál ms xboxhoz dedikált vinyó meg volt 21-23k, attól függően van e hozzá ajándék játék vagy nincs. Fogtam 6-8kt a vinyós csomaggal, de hosszabbtávon arra jutottom, hogy ez így hiba volt. Mondjuk amikor vettem akkor még nem tudtam, hogy teljesen simán lehet vinyót rakni a cuccba egy külön kis "ablakon" keresztül, kb mintha elemet cserélnék vmi gyerekjátékban. Azóta is filózok, hogy veszek egy 320ast arra letöltöm a komolyabb játékokat (nagyobb rpg-k, lövöldék), és akkor a 250esen csak a családi/haverokkal közösen tolt "bohócságok" maradnának mint a kinectes cuccok, autóversenyek, kiddie cuccok, de nem visz rá a lélek, hogy vinyót cserélgessek, így marad az, hogy fele cucc le van töltve, fele nincs.