-
"Mi a TUTI módja annak, hogy a profilom és a letöltött játékaim egy új X360-ra gond nélkül átkerüljenek? Pendrive, külső HDD van. Fontos, hogy a már letöltött játékok is átkerüljenek... kb. 140 GB-nyi adatról van szó.
Van erről valahol egy tuti leírás vagy rém egyszerű?"
nem rém egyszerű és nem is teljesen kockázatmentes - azt le tudom írni, én hogy csináltam és hogyan csinálnám most is:
( * )
- első körben pécére nyomnám a box hdd-t és csinálnék róla egy image mentést Xport 360 2.12-vel vagy a drivednek megfelelő xplorer360-al (250gigás a hdd-d? eredeti MS tutira? mert nekem ahoz való verzám van, az 100% működik és nem nyírja ki a meghajtód...)
- ha megcsináltad a mentést: első 16k (hdd-d security sector-a, 16k) + partition2 (xbox1 kompatibilitás cuccok, 256mb) + partition3 (x360 adat, 250gb), próbáld megnyitni, h látod-e az imageben levő cuccokat, ki tudod-e gépre a benti könyvtárakat "csomagolni", ésatöbbi. ha minden ok, köv pont
- hdd-t visszadughatod a boxba és minden mentésed MOVE-olhatod (legtöbb nem copyzható! kopirájt!! :D ) egy boxban formázott pendrivére, amiben 100% megbízol, ahogyan a profilodat is érdemes (bár ezt ugye majd recovereleheted is a lájvról), dlc-ket őszintén szólva nemtom, h átviheted-e, a GOD-okat (game on demand, live-s teljes játék) dettó nemtom - meg kell próbálni, legrosszabb esetben download historyból ujra leszeded őket (igen, TÉNYLEG ennyire fapados a live, nincs "LIBRARY"...)
- uj xboxra rátolod a pendrivet, a már megformázott hddjére rá-MOVE-olod a cuccaid, profil vagy megy egyből vagy recoverelni (is) kell lájvról, GOD-okat/DLC-ket meg ahogy mondtam próba szerencse.... vagy ujra le kell szedni vagy csak pár megát "szed" (újraszignálja a fájlokat az uj boxodra)
SOK SIKERT! majd mesélj, mi volt, mi a tapasztalat! én legutóbb 2 éve mentem át ezen a torturán, minden játékom ujra le kellett szednem, ahogyan minden játékom ujra fel is kellett installálnom.... de "biztos" én basztam el valamit ;))
* opcionális, de mivel itt nem egy embernek tűnt el pendrivéről cucca, én nem mernék kockáztatni és mentés nélkül penre mozgatni dolgokat, annak kockázatával, h onnan esetleg leszedni majd már nem lehet őket