Várjunk még ezekkel a kijelentésekkel ... Majd a Destiny, a Division és a Unity megjelenésekor visszatérhetünk rá ...
Az hogy 1-2 játékban volt eltérés az még nem a világvége ... főleg hogy az optimalizáltságukról és hibátlanlágukról világhírű nagy nevekről beszélünk ugye ... (Amikből minimum évente jön egy új és csodásan világmegváltó rész ...)
MUTASSÁK meg és bizonyítsák be a fejlesztők a következő nagy játékoknál is, hogy bizony LÁTVÁNYOS az az erőfölény. 720P vs 900P ? Vagy 900P vs 1080P? Igen, pixelszámban eltér, de mikor 2-3 méterre ülsz a TV előtt, akkor ezek a számok technikailag nem jelentenek semmit.
És mint írtam: Az tény hogy erősebb a PS4, de az is, hogy ez eddig látványban még SEHOL nem mutatkozott meg igazából.
@megjelenés: Szerintem amíg PC-re megéri játékot kiadni, addig sem a prevgennek, sem a One-nak nincs félnivalója xD Ráadásul a komolyabb verseny szerintem a PS4 tulajok malmára hajtaná a vizet, hiszen a Sony kénytelen lenne odatenni magát, hogy ne veszítsen vásárlót/előfizetőt ...