banner
  • orichalcos
    Chronusmax-ról kezdő infó. Haver vett ugye, most próbálgatja.

Amúgy akit érdekel úgy néz ki hogy itthon is kapható:

17490Ft

Bemásolom ismerős mit irt kezdésnek róla.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hello.
    Na megjött a cucc. :) Már ahogy pakolgattam a cuccokat rendeltem is gyorsan egy usb kábel hosszabbitót és igazam is volt, mert a gépnek közel kell lennie a konzolhoz. Minden egyes használat során authentikálni kell az eszközt egy hozzá tartozó eredeti kontrollerrel, utána már megeszik mindent. Xbox One DS4 kontrollerrel is megy :).
    Bill + egér kombónál a számitógéphez kell kötni és úgy a konzolba dugni és igy futtatni végig, szóval azért kell egy hosszabbító hozzá.
    Mivel FPS miatt vettem azt nézegetem majd, Destinyhez kell majd meg Halo Collectionhöz, ezek nem jönnek pcre valószinüleg úgyse. Egyelöre csak egy Cod Ghosts van Xbox Onera.
    Kipróbáltam gyorsan, de majd este még tesztelem tovább, a kezdeti beállitása pofonegyszerü, pár perc volt kb, semmi gond nem akadt vele. Viszont egyelöre ez még közel sincs az 1az1hez irányitáshoz az egért illetően, de majd tuningolni kell rajta.Kipróbáltam egy beállitást, azzal mentem, nem volt rossz, de az Y tengely olyan volt, hogy ha mozgattam az egeret, ilyen félköröket csinált szinte, majd néztem egy másikat ami meg teljesen más megközelitéssel volt megoldva, kifinomitva az egér mozgását, sokkal alacsonyabb érzékenységgel és itt már a fel-le mozgás is sima volt. Az Aim Assistot is szokni kell még, itt nem kikapcsolható, azt hiszem BF4-ben az. Destinyre nem emlékszem, de örülnék, ha ki lehetne.
    De egy játék árát, ha sose fogják bannolni megér szerintem, kontrollerre is van sok script akimboshot stb meg rapidfire, szóval akik kontrollerrel játszanak is használhatják sok mindenre. Amire nekem kell, hogy ne a hajam tépjem a kontrolleres irányitás miatt, nem lesz ez rossz, csak találnom kell majd egy jó beállitást.