banner
  • Harlekin
    "Megéri elõrendelni?"

Nem,mert most is ugyan olyan feltételekkel kapod meg árban is és már most meglesz...

"Ennek is lesznek olyan gyermekbetegségei mint a 360-nak?"

8 hónapja van kint a gép nálam minden nap megy 4-5 órát hétvégén 12-t.Tyrantnál az első 3 hónapba nem volt kikapcsolva(de tényleg)!Nincs bajunk vele.De keres a neten rá hiszen az a legnagyobb mérce,ha tele van síró emberrel a hibás boxa miatt akkor "van" gyerekbetegség.Esetleg találsz cikkeket,hogy ennyi meg ennyi x1 döglött meg és tömegesen viszik vissza akkor van.Mérd a 360 hoz,mert ott ennyi idő elteltével már izzót a talaj MS ék alatt a rengeteg 3 led és társai hiba miatt.
    De és ha van gyerekbetegsége akkor is garancia és kész hibátlanul működik ez a része most is...

"Amit elõrendelési akciónak hirdetnek az tényleg az vagy késõbb ugyanez a pakk lesz kapható?"

Ezt még maga a hirdetés feladója se tudja pontosan...

"Külön mennyibe fog kerülni a kinect?"
    Mivel még nincs kinect külön és beárazva sincs így találgatni lehet csak.Egy biztos,hogy sok használt eladó kinect lesz...Mert sokan vannak akik úgy érzik,hogy nekik nem kell...Majd később bánni fogják ebben biztos vagyok és megvehetik jó drágán,de ez egy más téma.
    Az biztos,hogy a külön árult kinectet drágábban fogod megkapni mintha egybe vennéd...

"Van értelme a kinectnek?"

IGEN IGEN!!!Nekem elsődleges szempont volt a kinect megléte,mert számomra és a családnak is nagyon nagy móka.És általa plusz kényelmi szolgáltatásokat nyersz.
    Viszont szerintem a későbbiekben lényegesen előtérbe fog kerülni a kinect megléte...