XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Bár van egy jó kis 16GB-os pendrive-om, faszán megy x360-on speckó cucc, boltban 120ezer ft, de ha kell elcserélem veled az akcijós konzolodra. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ismered már Harlekin kollegát, a szépen becsomagolt , burkolt, jól megfogalmazott, enyhén megfûszerezett, kis ércelõdésnek szánt, komolytalan válasza az idáig elhangzott témára. <#puszis>#puszis>
Kb a feléért még reális is lenne.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Jasperes +2 controler 120 as hdd a legokosabb ami létezik cirka 200 darab játékal!Ez a gép garantáltan szekrénybe állt évek óta!!!
89-ér!<#vigyor0>#vigyor0>
Amúgy meg tuti vannak vaterán is mókolt gépek akár SLIM-ek ilyen áron.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
mennyi lenne a slim megbuherálva? 50-55 ezer?
nem azt mondom hogy 2 napra kell, de már kimenõben van a gép, azt a pár játékot lejátszani szerintem elég., mármint hogy 2006-os FAT, annyi hogy HDMI-s legyen, ne a CORE
Bármikor elromolhat.
#144279: SLIM nem szokta váltogatni.
de biztos rosszul tudom, ha nincs a géppel probléma, 3led-es nem lesz ha eddig még nem volt az, én nem tartom drágának.
Dark: Okés 😊
Majd még meglátom, ha nem tudsz tõle megszabadulni, ünnepek környékén majd még megdumálhatjuk.
Tescoban 39k-ért lesz egyébként 4GB-os SLIM ha valaki érdekel.
Vannak 10-20 ezer Ft-ért átalakítók de akkor sem lesz olyan, mint PC-n.
valalki tudna segíteni!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Lehet megveszem tiszteletem jeléül. DLC meg majd lesz olcsón. (amivel annyira sokat úgyse játszottam)
K. anyjukat -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bill.egeret tudok xbox 360. használni
Gta5 játszanék de eddig mindig pc.n játszotam ilyesmiket és nem tudom megszokni ezt a joyos irányítást!Köszönöm elõre is
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem sajna az elsõ benyomásaim nem ilyen jók.
- nagyon kiddie, irritálóan az
- erõltetetten akar vicces lenni... sikertelenül
- alig toltam vele 1.5 órát, de már k. idegesít, hogy ha átlökõdök egy másik pályára a nagy harc közben, akkor 0.5 mp alatt újratermelõdik az összes lény! Így ha túlhúzom a pörgõs támadást, amivel repül a tag és felfelé "átesek" a másik pályára, visszaeséskor MINDEN lény újra nekem is. Ez iszonyat gáz. Nem. Ez olyan atomgáz, hogy az leírhatatlan.
- az összes eddigi NPC csak azért volt ott, hogy 1 vagy 2 soros értelmetlen questeket adjon, már ha adnak questet.
- az elsõ boss harcom a dupla trollokkal vagy mikkel, abból állt, hogy a 2 troll meg sem mozdult én meg 5 perc alatt lepörgettem õket.
- sült csirke potyog a falból
- megy a nagy ütleg közelben egy save portál, átesek rajta ment... visszalépek kettõt az ellen irányába, ment, visszaszorulok ment, újra támadok ment. Közben persze gyengülök, így olyan mentést készít, ami qrvára nem kéne! Pfff.
Eddig számomra úgy fest a cucc, hogy a "legrosszabbul elköltött ~1300 Ft" díjat megkapja és eladni sem tudom. (Onechanbara-t anno elvitték ^^)
Gyönyörû, élvezetes, hangulatos. Minõségi, mint a Rayman.
A mesés,édibédi külsõ egy elég sötét sztorit rejt , érdemes végigjátszani. A rejtett zugok ,itemek és mellékküldetések felkutatása pedig az ilyen kihívást kedvelõknek fog örömet okozni
PSN ID.: Beegabor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A szobor még nagyobb mint az AC3é, egészen brutál, a minõsége meg szintén ugyan olyan, nehéz, van benne anyag nagyon részletes és igényes kidolgozás!
Amikor Zondával köröztem 4-5 órát szombaton, már a vesémet is kirázta a végére, az asztal meg kb táncolt néha a kormány alatt😄 brutál jó. Z4 tapadós szvsz, a bálna BMW az olyan a valóságban is. Hajó feeling, kikapcsolt stabilizátorokkal driftautó. Túl utcai, nem sportkocsi, még ha M rajta is van persze bitang gyors.
mostakkor 360on tolod végig a négyest? (azért az durva: 6 rész egy kontolgenre!)
---
OFF: Assetto C - vitathatatlanul a legjobb FFB ever, még a fékek blokkolását is éreztem (a kormányon, de nem tûnt visszatetszõnek), a kerékvetõk minden egyes egyenetlenségét, hihhetetlen! DE - nekem ami extrém módon nagyon bejött, az az OW kocsik, a ferka és a bömös pl kevésbé. Ott még volt szemráncolós csúszkálás, valahogy nem volt teljesen reális a mozgás, nem az jött, amit vártam (ez lehet az én hibám is).
DTM Exp - nem lenne ez se rossz, csak nem az ACorsa után 😄
Ami mindkettõben gáz: egyedül DÖGUNALOM a körözés, legalább a dtmben lehetett volna 1 verseny. Amig nincsenek kész, részemrõl érdektelenség. Valahogy nekem a saját idõm javítgatása céltalan.
Forza.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)