XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hanem amit sugalsz is, hogy szép játék, de korántsem sorolnám a nextgen kategóriába.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Metro 2033-nak is elég jó a grafikája és szépen fut.
Last Light meg szerintem boxhoz képest durván néz ki. És nem össze-vissza lassulgat, mint PC-n hanem stabil 30 FPS.
GAME-rõl rendeltem és nem voltak felhasználva a DLC kódok hozzá. Szóval 4500-at megért.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza.
Forza.
szóval akkor már inkább a fakó (lol) pléjsztésönös gémpléj!
Forza.
Az meg hogy most mit látsz és majd mit fogsz pár év múlva szintén más tészta.Arról nem is beszélve,hogy mi értelme lett volna 1 olyan gamába felesleges erõforrást belefeccõlni ami a curgenen is "tökéletes"!!!
Majd azokba amik valóban nextgenek ott jönnek az úgymond fricskák curgennek...
Mikor lesz az már érthetõ,hogy 1 telhetetlen világ ez a gamer világ.Ha itt elsõ pillanattól megkapod a maxot amit ezek a nextgenek tudnak és kihozható belõlük akkor mit adnak 3 év múlva amire szintén azt mondod hogy hûha???
Következõ nextgent???<#kacsint>#kacsint>
A nextgen-hez képest az X360 tökéletes minõségû lett.
X360 és PS3?
A lényeg látszik. Hûbammeg!!! ( én is csak most látom elõször magában a végleges játékban )
pont a be-beakadó frémráta, ami ennél a sandboxnál különösen érint mindenkit, nem pálya nekem. meghát én letolás után ezektõl szívesen szabadulok meg pénzért :))
igen, a szél az, amit eddig még nem láttunk ilyen minõségben...! (jó, az esõ is jó, de az a SZÉL !!)
Forza.
Forza.
Szerencsére nem megy át minden növényen, de ezt egybõl kiszúrtam:D

Magából a gépbõl nagyjából 140 ezer fogyott az elsõ héten. Összehasonlításként: az Xbox 360 esetében ez a szám 70 ezer volt, míg a PS3 165 ezres nyitóhéttel startolt.
Ja nem, azért azt nem, de mondjuk most éjszakás mûszakos heten volt, épp most ért véget, fél órája értem haza. Nem, annyira nem volt kedvem GTA-zni, nagyon nem, meg aztán semmi új nincs most. Uszodába is beköltöztem amikor csak tehettem, kellett a hátamnak na. ... Persze veletek dumálni is jó LIVEon, félre ne érts, csak nem vitt rá a lélek, hogy benyomjam a dobozt .... Kéne az a flash kurvára, de ezt itt nem reklámozom :D
Ma este felé majd belépek lehet, dumálunk!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PSN ID.: Beegabor
Azt hittem ez a csere olyan lesz, hogy beviszi az ember és +10 fontért adnak egy ONE lemezt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN ID.: Beegabor
Semmilyen 360-as játék nem megy.
Bocs ha hülyeséget kérdeztem.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De most hogy írtad ezt, hogy 11 nappal késõbb adta fel így erõsen elgondolkoznék, hogy megérdemli-e.
Legalább szólt volna a parasztja, hogy figy nem másnap adtam fel vagy valami.
Leszarják ezeket a dolgokat ez az eladó 270000 értékesítésen van túl ebayen szerinted érdekli ez az 1.
Maximum annyi történik hogy felveszi Magyarországot a tiltó listára és majd nem postáz...De szerintem válaszra se méltat majd.
Én még türelmes voltam kivártam az utolsó pillanatig és elõtte írtam neki mielõtt elindítottam a dolgot.Amcsiknál ha a megadott idõn belül nem érkezik meg a termék szó nélkül indítanak pénzvisszatérítést.
És totál az õ faszsága volt a dolog most nézem,mert nagyon szigorúan vannak fogva a kínaiak ebayen.Mivel Én ahogy megveszem ki is fizetem mindig.Így õk általában 1 napon belül feltüntetik ebayen hogy postára is adták,most is így volt.De a csomagon lévõ bélyegzõ szerint 11 nappal rá került postára...
Na közben kipróbálta AC BF el és tökéletesen müxik!!!
A pénzt meg elköltöttem másra...
Persze ezt akkor nem lehet megcsinálni, ha van Tracking number.
Több cumónál eljátszottam már ezt.Tudom nem szép dolog, de hát ez van.