Semmivel nem lenne gond!
Engem személy szerint 1 dolog bánt nagyon,éspedig hogy itt jelen lévő x1 tulajok mind 360 tulajok voltak és van aki még mindig 360 tulaj is(Én is és eszem ágában sincs eladni a 360-at).
Erre az x1 megjelenése óta mást se olvasok tapasztalok halok itt BIZONYOS emberektől TROLLKODÁSKÉNT nulla tapasztalattal,nulla információkkal a háttérből mint,hogy mekkora retardáltak vagyunk mi x1 tulajok, hogy vetünk 1 szart ami semmire nem jó stb!Majd amikor leírjuk,hogy mi az ami nagyon is jó benne akkor takarodjunk,mert ez nem a mi térfelünk...
1 dolgot kértem a múltkor is mutasson ezek közül valaki 1 olyan hszt ami x1 tulajtól származik TROLLKODÁSKÉNT,hogy retardált és maradi az aki még nem váltott konzolt.
Uram bocsás Én konkrétan 1 év alatt hoztam össze a pénzt az új konzolra nagyon szívesen leírom mit és hogyan csináltam,hogy megvehessem BÉRBŐL FIZETÉSBŐL ÉLEK!!!!Te pontosan tudod,mert már személyesen ismersz,és gondolom azzal is tisztába vagy,hogy a kirohanásaim nem tükrözik a valóságot.De van az amikor 1 ilyen miatt nyílik a bicska az ember zsebébe és itt lényegesen hamarabb mondja ki az ember a véleményét visszafogottság nélkül...
Más! 1 acsi hiányzik a WD-ből ez a kurva ivós acsi extrém fokozat 8 as szinten vagyok az anyukája nagyon csuklik aki ezt a mini gamet kitalálta benne.De nem adom fel megcsinálom...