Watch_Dōgs véleményem így 20 perc után (nem volt még küldi) ...
Előrebocsájtom, hogy X360-on próbáltam ki, de a jó topicban vagyok hozzá. Ez eddig elég szar sajnos. Tudom, tudom, ... tudom hogy nem kellene 20 perc után ítélnem és folytatni is fogom, de figyelembe véve a GTA5 minőségét és a prológus intenzitását (ha már ez is sandbox és X360, akkor ugyan engedtessék már meg, hogy ahhoz hasonlítsam) sajnos az az érzésem a UBISOFT sikeresen hozza az AssCreed-ek színvonalát ... aham ... azt. Egyébként is az az érzésem eddig egy átskinezett assassin sztorival állok szemben, főleg mikor megláttam, hogy torony is van.
Najó nem is ez a fő bajom, tovább lépek: fizika? Ezek a jármű izék így mozognak XO-n is? Mármint ez komoly? Mondtátok, hogy nem a legjobb, de nem hittem, hogy a 12 éves Midtown Madness jut róla eszembe (oohh a középiskolai info órák)! ... Corben szívem, ez szaar!! A tutorial rész fura volt, a takedown eddig egygombos, esőt nem láttam (lehet a prev-gent így szopatják?) és a városterv béna, legalábbis én megtaláltam a béna kerületet. Aiden voice actorja meg nekem valahogy nem tetszik, túl gonosz a hangja, nem illik hozzá, de lehet ezt is majd megszokom ... Egyelőre ennyit láttam és pedig távol áll tőlem, hogy lehúzzam vaktában, de eddig nem ajánlanám senkinek, ha megkérdez.