banner
  • Macccy
    Szia Totti, mindenki ...

Watch_Dōgs véleményem így 20 perc után (nem volt még küldi) ...

Előrebocsájtom, hogy X360-on próbáltam ki, de a jó topicban vagyok hozzá. Ez eddig elég szar sajnos. Tudom, tudom, ... tudom hogy nem kellene 20 perc után ítélnem és folytatni is fogom, de figyelembe véve a GTA5 minőségét és a prológus intenzitását (ha már ez is sandbox és X360, akkor ugyan engedtessék már meg, hogy ahhoz hasonlítsam) sajnos az az érzésem a UBISOFT sikeresen hozza az AssCreed-ek színvonalát ... aham ... azt. Egyébként is az az érzésem eddig egy átskinezett assassin sztorival állok szemben, főleg mikor megláttam, hogy torony is van.
    Najó nem is ez a fő bajom, tovább lépek: fizika? Ezek a jármű izék így mozognak XO-n is? Mármint ez komoly? Mondtátok, hogy nem a legjobb, de nem hittem, hogy a 12 éves Midtown Madness jut róla eszembe (oohh a középiskolai info órák)! ... Corben szívem, ez szaar!! A tutorial rész fura volt, a takedown eddig egygombos, esőt nem láttam (lehet a prev-gent így szopatják?) és a városterv béna, legalábbis én megtaláltam a béna kerületet. Aiden voice actorja meg nekem valahogy nem tetszik, túl gonosz a hangja, nem illik hozzá, de lehet ezt is majd megszokom ... Egyelőre ennyit láttam és pedig távol áll tőlem, hogy lehúzzam vaktában, de eddig nem ajánlanám senkinek, ha megkérdez.

Alig várom, hogy valahol elkapjon.