Hekkelési szisztéma nagyon jó. Lopakodás, cover jól működik, s így a környezet és az emberek hekkelésével jókat lehet taktikázni. Külön poén volt hogy belekontárkodtam az egyik enemy kamerájába és láttam merre megy FPS nézetben, vártam egy kicsit, s onnan meg a társát meghekkeltem akinél volt egy robbanószer. Aztán 1 sec múlva signal lost ( mind a kettő felrobbant :D )
Nagyon tetszik, jókat lehet így trollkodni, s lopakodni és még csak lövöldöznöm sem kellett! 1 töltény nem fogyott.
Autokázás okés. Vannak autók amiket élvezet vezetni, kanyarokban kézifékkel jól lehet csúsztatni, de lehetne jobb is! Hangok terén felemás. V8 Camaro, Porsche, Toytoa Supra ( nyilván nincsenek márkák, de mindegyik tökéketesen felsimerhető ) kb olyan szépen muzsikál mint a GTA5ben. Belső nézet poén, sandboxban még ilyen nem volt ( tudmásom szerint ), de max csak krúzolásnál érdemes használni.
Főleg azért mert a rendőrök rendesen megkergetik az embert. Lehetett olvasni hogy mennyire szar hogy nem törik rommá a kocsink. Törik az szépen, csak sokat bír, ami kell is, mert az üldözések emberesek. Viszont nagyon le lehet szopatni a szerveket a lámpák átkapcsolásával ( ami mindig baromi látványos, ahogy egy tömegkarambol lesz!, nem lehet megunni:) )
Profilozásba sok melót fektethettek, mert rettenet mennyi minden adat van ebben. Poénok a lehallagatások. S megannyi tonna szám apró dolog van ezzel kapcsolatban amit leírni is hosszú lenne.
Látvány, kidolgozás, részletek még mindig húbaz+eg.