Pontosan eszméletlen jó lett a game.A sok fasz meg GTA hoz méregeti és azt keresi benne.Nem azt élvezi ami benne van...Én azt mondom,hogy az ilyen meg is érdemli a csalódást...Pedig mint játékélmény nyújtja azt mint a GTA ha már ennyire ez a mérce...
Én a Fő storyt szinte el se indítottam nagyon nagyon az elején vagyok. Tápolom a karaktert ismerkedek a várossal és majd ha terminátor leszek neki ugrok a storynak...Már most is annyira jó helyzetek vannak benne,hogy a fele dolgot még ki se tudom használni,hogy csak ámuló...
Tegnap partyba haverom mondja ,bazz már megint lekapcsoltak a rendőrök és megint.Kérdem mit csinálsz erre mondja elővette véletlen az utcán a fegyvert mondom és...és 5 en telefonáltak a rendőrségre hogy ezt tette.Mondom ne bazd Én végig szaladok a városon AK val és semmi nem történik.Kiderült,hogy az Én hírhedtségem Védelmező státuszba van,mert mentem a lakosokat.Ő meg a "köztörvényes bűnöző" Mert lelövi meg elüti az embereket.Tehát akár 3 ember megölése is nagy mértékben befolyásolja a konkrét játék menetet...