banner
  • Totti5
    Watch Dogs ( x360 )

GTA5 szebb, részletesebb, több, de hát az egy más szint minden téren még a a világegyetemhez képest is.

Itt láthatóan butítással érték el azt hogy a frém jó legyen. Igen jól, kellemesen szalad. Pl nem kell várni csuda tengert, mert az nincs, GTA5 keresztbe lenyeli mint ahogy más téren is.

De, mint mondtam egész kellemesen fut, vállalható a kinézet. Aki a valódi WD látványt akarja látni annak irány a nextgen, vagy a PC.

Animációk persze nagyon jók, hisz UBI, mint ahogy az irányítás is. Hekkelés poén, de csak az alapokat láttam. A kereszteződés lámpák átállítása és karambol okozása fun!

Ami a lényeg volt nekem a járművek. Hasonlít a GTA5re, rendben van. Pontos az irányítás, és erősebb autóknál simán el lehet szállni kanyarokba, egészen élvezetes! Ugratások persze nem jók, az már látszódott a videókon is hogy könnyen repül és sokat... nálam átment a vizsgán, szívesen ótózók benne.

Rendben van ez. UBIsoft GTA. Igazából így a GTA5 ami nem régen volt, nekem ez nem jön át most, túl sokat játszottam a királlyal ami a valaha készült legjobb a sandbox műfajban, így ez eleve hendikeppel indít. Nem csoda hogy tolták, hisz ez is olyan mint egy GTA amiben van hekkelés és digitális világ mint újítás.

Ki tudja milyen a story, az alapfelvetés okés, ahogy le tudtam szúrni mi a helyzet.

Venni nem fogom, csak majd féláron X1re, ha sandboxhoz lenne kedvem, de még vár rám a GTA5 továbbra is.