banner
  • Totti5
    Egy biztos. Wolfban sem kell lopakodni, mert ugyan olyan ótvarszemét mint a Metro játékok.

Volt egy rész ( még az elején ) ahol próbáltam, sikerült is de eleve zsákbamacska, mert vagy meglát vagy nem. Van amikor orra előtt elmész és nem, van amikor egyből igen ( mivel a vége amúgy is dara lett így is meg úgy is, mind1 ). Ha befekszek fedezékbe és van 6 katona, akkor egyinek sincs annyi agya hogy lerohanjon. 10 percig bújtam, azok meg ordibáltak hogy ott vagyok, de semmi nem történt, persze minek ölesse meg magát, de az állóháború is vicces.

Ha nem szórakozunk ilyenekkel akkor elmegy szódával. Vannak sutaságok bőven, jól működőnek nem mondanám mert egy Halo-hoz képest a nagy büdös 0a ( s az is run&gun ). Ez a legsarkalatosabb pontja, feltételezem az is marad. Hardon elég hama leszednek ha nem nyomon gyorsan a célbaklikket, így a lendület viszi az ember, ezekkel a dolgokkal nem kell foglalkozni.

Ami tetszik hogy nincs aim, mégis annyira perfektül lehet osztani a fejeseket, hogy már én csodálkozok ( persze ehhez a X1 kontroller is hozzájárul, amivel hihetetlen, de ez az első FPSem a gépem ( oké volt egy 15 perces Titanfall béta... ). Amit sajnálok hogy nincs ravasz rezgés:((((