XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Az, de még mindig jobb, mint 2* annyiért. Angoloknak mennyi amúgy?
arty
vicc

(usákoknak 15$)

nem sokáig tartott a magyar realitásokhoz igazodó árazás ...

Forza.

Botond
Ha esetleg múltkor vki lemaradt róla, akkor szólok, hogy féláron van a godon a forza horizon. Magyar godon ez 6.495 HUFot jelent.
Myselor
értelek
arty
itt alant írta valaki, hogy neki 61-68 fokos a gép (cpu-gpu-mem), azt gondolnám az simán jó (ha tényleg annyi és jól mérõdik)

nem volt szarkazmus, tényleg õrjítõ a zaj (volt moddolt boxom)

Forza.

Harlekin
Én múlthéten miután 2 karakteremet is elveszítettem minden pénzel.Szombat fél 1 tõl 6 ig boostal 65 ös szintet értem el.Tehát cirka 5 és fél óra alatt.Van 1 bizonyos verseny amin ez megoldható,ha nagyon érdekel rákeresel mert tele vele a net.Csak gyorsan nehogy kivegyék mint az unlimited moneyt a mostani patchel.Ott fél óra alatt lehetett 7-8 millió dolcsit csinálni.Na ezt kivették a patchel mert nagyon zavarta õket,hogy nem fogy a micro tranzakción a kártyák és le tudtak minden küldetést ismét felezni,hogy nehezebben jöjjön a pénz.De a karakterek,meg dolgok a mai napig elvesznek csak a pénz hajhászás érdekli õket semmi más.<#kacsint>
Firerock
70 fokig vagy 70%-ig?😄 Mennyi szarkazmus volt ebben a mondatodban?😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Renjike
city interactive.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Muttley
ezt tolja már vki?
milyen lett?

Just do it :)

arty
szerintem 70ig simán engedheted, nem kell megõrülni a zajtól 😊

Forza.

Myselor
értem.hát azért hogy tele van azt nem mondanám és ahhoz egésznapokat kell játszani én 60 vagyok csak,napi 3-6órát max ha játszik de inkább kevesebb.a bankrablás meg ilyenek meg tényleg jöhetne mert így elérni a max szinten elég nagy baromság és ki mondta azt hogy 400e-es ház kell?ugyanaz mint a 250k-s.amúgy mivel boostoltok ti hogy ilyen sokat fejlödtök?
Muttley
nekem sokkal jobban bejön a WRC 3, mint a Dirt 3
de ha ez ugyanaz, mint a WRC 3 csak picivel több pályával
akkor marad a tavalyi WRC, az ideire meg nem költök
köszi az quick-review-t 😊

Just do it :)

Firerock
Azt elfelejtettem hogy Jasper alaplapos

Harlekin
Nem!!!Én csak 91 <#vigyor0>
De amúgy tele van 120 as szintûvel a game,de az átlag is 50+ tehát...
Meg mit várnak tettek R* ék 1 fél nyilvános kijelentést,hogy a nagy heistek 120 as szintnél és a 400e es keco meglétekor nyílnak meg.Várható volt hogy mindenki kíváncsi rá és boostolni fog ameddig lehet!Azt nagy szar van itt nem bank rablás...Szerintem fel se merik oldani,mert tuti beletérdel 1 összetett melóba a szeró...<#kacsint>
R* ami szart lehetett elkövetett ezzel az egésszel eddig is és ezután is.
Firerock
Lenne egy olyan kérdésem hogy mennyi az XBOX 360 átlagos és ideális hõmérséklete. Mert használtan vettem egy olyan sráctól aki boxokkal foglalkozik és 95%-on pörög a venti,viszont így elég hangos. Az hõmérsékeleknél a max érték általában a CPU-nál a legmagasabb,52 C körül van. Szóval lejjebb lehet e venni a ventillátort,vagy jobb a békesség?😊

Myselor
nem normális az aki 100+ szinten van már.amúgyis mi értelme szétboostolni?gratula hozzá.ti is ilyen nagy szinten vagytok?
Harlekin
oksa!
újabb fejlemény!!!!
Doki elérte a 100 as szintet boostal,mert fosott hogy szint vesztése lesz ma már 3.szor-2 óra alatt felhúztuk neki 100-ra!Utána nyomtunk pár misst felment 101 re.6 kor kilépett rendesen ahogy kell offline majd dash.Most belépet 90 es a szintje de az rpgje megvan ami ugye 100 as szinthez kötött!!! R* sux!!!
Azt hiszem malaca volt,de le is szarja,mert 1000 gs neki így a game.Most bent vannak halal és a maze bank tetejérõl heavy sniperel és a tankkal szekírozzák a többieket!Szerintem sunyin belépek lopok 1 vadászgépet és adok nekik na ez lesz...<#vigyor0>
balee4
Köszi.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

arty
igen

Forza.

balee4
Ha megveszek magyar profillal egy játékot, az az angol profilommal is mûködni fog?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ricsi234
Oh fukc..

Macccy
Hali Harli!

Nem vesztem el, csak most nem volt idõm nagyon box elé járulni. Csütörtökön este úsztam, pénteken többnyire havernál pakoltunk (láttam BoGo be akart hívni este, de haver próbálgatta Trevort akkor), este sörölés, szombat egész nap vezettem (400+ km) ma meg szintén mászkáltam, este sör és "LAN party" Érden ... Kedd-Szerda-Csütörtök már jövök majd este 2-3 órára szerintem!

Ahha, szóval GTA Online most lépett kettõt hátra és arconrúgta magát? 😛 Jó hogy ezeket a bibiket én mindig kihagyom. Valami akkor megint nem kerek ott az adatbázisban, esetleg szólok a srácoknak, hogy kapják össze magukat. 😄

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

A válasz egyszerû gold kell, de nem a 2 napos promo tagság, hanem minimum 1 hónapos fizetõs gold.

GT: Halboy

Ricsi234
Nm😊
Valaki segítsen már nekem is..😄D
Okt.31-ig van a Halo3 ingyenesen, de 3000 HUF-ot ír a marketplace, és ha jól számolom ma mégy csak 20.-ka van.

Másodszorra visszajött minden rendesen!
Nagyon köszi davidka003 és Ricsi234 a gyors segítséget, pláne hétvégén! 😊
Újra bedugtam a HDMI kábelt, áramtalanítás után bekapcsoltam a boxot.
A gépen a led zöld színû maradt, viszont a kontroller még mindig villog. A fehér kezdõképet beadja, de utána az ikonfelületekre már nem vált át.
Köszi a gyors válaszokat!
A gépen bekapcsolás után kicsivel a teljes kör led zöldrõl pirosra vált, a kontroller bekapcsológombja pedig zölden szakaszosan világít. Kihúzom a gépet, 10 perc múlva írok!
davidka003
LINK

Elõször is húzd ki egy 10 percre a konnektorból. Aztán nézd meg újra.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ricsi234
Czöldnek kéne lennie, nem pirosnak..Akkor sztem nagy baj van ott

Segítségeteket szeretném kérni.
Alig két éves múlt slim gépem, semmi baja nem volt idáig, csak gyári játékokat használok.
Bekapcsolásnál folyamatosan világít körben mind a négy led piros színben, a vezeték nélküli kontrollernél pedig villog zöldben a bekapcsológomb.
Milyen hibára utalhat, mit javasoltok?
Elõre is köszönöm!
Ricsi234
Nem bírom letölteni még most se a Halo 3at..De ott van hogy Games with Gold , és ha rámegyek ott lesz a Halo 3 3ezeré..:c.. De a mostani ingyeneseket letudom szedni..What?

arty
nekem nem csak a 2006os, de a 2008as falconom is ilyen volt és mindkettõ meghalt papírforma szerint 😊 szerintem ez csak szerencse kérdése, a hûtés önmagában nem ér semmit 😞

Forza.

Harlekin
azt amit most is,hogy 1 pénz éhes gecik pont mint a többi.<#vigyor0>
Mert értem én hogy minõség meg minden,de az a cucc messze nem annyiba kerül mint amennyiért adják.Csak ennyiért is megveszik...<#kacsint>
Az hogy ki mit fog errõl késõbb gondolni más tészta.Hidd el ahol a nagyobb vásárló erõ van ott nem okoz majd gondot beruházni 1 új szériára a nextgenhez.Ezzel is tisztába van fanatec arról meg õk végkép nem tehetnek,hogy nálunk a mi bérünkhöz mérten iszonyatosan drága a cuccuk.Tehát itthon nektek majd marad a mérgelõdés,ha kint nem lesz nagy anyázás és ez miatt nem csinál 1 félmegoldású adaptert...
Harlekin
Ártani nem árt a jobb hûtés ez biztos és tényszerû.1000 x leírtam már de nekem az elsõ boxom 2006 os volt tehát a nagyon szar minõségû ami szinte kivétel nélkül meghalt.De a mai napig hibátlanul mûködik minden napos használattal haveromnál (õ vette meg miután kibannolták nálam a boxot).Igaz elsõ perctõl hûtésmódosított volt max 12 v on mentek a ventik és késleltetett hûtésleállás volt rajta + a borda tetõk kaptak 1 szilikon lapot hogy csak rajtuk keresztül áramoljon a kiszívott levegõ.Valamit azért csak számít az a hûtés babrálás.<#kacsint>
arty
én értem, te is érted, h kin múlik a dolog - az átlag annyit lát, hogy "nemmegy"

plusz sokan arra várunk, hogy a fanatec csinál valami adaptert és megoldja a problémát.... amikor ez majd nem következik be, de lesz egy xbone kompatibilis kormánya a fanatecnek, akkor mit fogok én és a többiek gondolni a cégrõl? 😉

Forza.

Harlekin
Na aztán õk mirõl tehetnek???Szerinted van beleszólásuk,hogy MS nextgenbõl a meglévõ kormányhoz kompatibilis eszközt csinál?Nincs és ha nincs akkor mi a bûnük,hogy haragudni lehessen rájuk???Aki fanatekre fúj az max kínjába teheti és baromságból,mert érdemben nem.<#kacsint>
arty
😄DD

én totál nem tudok menni ezzel se, mert olyan szinten nem tudom csúsztatni a kocsit, h borzalom 😞 tapad mint a barom, murván is 😞
kb olyan sz*r mint a 3 volt.

Forza.

arty
mi az h "szaggat" / "laggol" ?

a kontrolleres mozdításhoz képest késik a mozdulat a képernyõn?
vagy csak akadozik a játék? (fifának nem szabadna - játék közben vagy ismétléskor látod?)

Forza.

davidka003
A TV-nél kikéne kapcsolni minden javító dolgot a beállításokban. Vagy gamer mód ha van olyan.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Botond
Nekem is. Minden esetben.
Hát igy dashboardon várva a MEM hõmérséklete 72 fokról 67-68 fokra ment 5-6 perc után . Amikor legközelebb bekapcsolom akkor megnézem neked hogy CPU,GPU-nál mi igy a helyzet és akkor leirom majd .
Totti5
deampage köridõ versenyt hírdetett WRC4 demóba... ez kihívás szagú volt, már csak azért is hogy kellõen elkenjem a szájukat

"Urak, egy kis demo-verseny, persze tét nélkül posztoljátok ide a legjobb idõiteket. Az én eddigi legjobb eredményem a demóban"

SS1: 2:44.00

A többi:
SS1: 2:45.68
SS1: 2:52:14
SS1: 2:50.58

Term. minden OFF, AI 10/10 nehézség, maunális váltó.

Nyilván emellett is elmennek mint ahogy eddig minden más mellett is amit ótós témában aléjük tettem😊 nem baj, helyre lettek rakva megint. Pszichikai hadviselés is ON.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sziasztok!

Most lettem tulajdonosa egy xbox 360-as konzolnak, a MM-ban vásároltuk a Fifa14-es akció keretein belül, azonban a fifa is és a gtaV is szaggat/laggol, nem folyamatosan, de eléggé zavaróan. HDMI kábellel van összekötve egy Samsung EH6030as televízióval. Mi lehet a gond? Elõre is köszönöm a segítségeteket!

ui.: Ha a laptopomat kötöm össze a tv-vel ugyanezzel a HDMI kábellel akkor gond nélkül futnak a játékok, filmek, full hd videok stb.

arty
a harag fele a fanatecre irányul, szóval nem fognak õk olyan jól kijönni ebbõl 😞

ha valaki pl a csr elitet vette, 600 EUR + komolyabb pedálok 250 EUR + csúcsváltó 200 EUR + apróságok + szállítás = 300-400ezer forintot is beleölhetett akár (bevallom, én is agyaltam egy hasonló kiépítésen, akkor nekem olyan 250k körül jött volna ki - de eladtam volna a g27et és a csr-t, kb egy 100-150et kellett volna rádobni amit gondoltam az egy überkormány még meg is érhet, hosszú távon. még jó, hogy amikor felment az elite 500-ról 600-ra, akkor besokalltam)

(és nem, nem vagyok milliomos, egyszerûen csak ez a hobbim, amire nyilván irreálisan sokat költök. "irreálisan" - egy komolyan dohányos éves kiadását SE költöttem volna el kormányra, ugye....)

Forza.

arty
- másik optikai kábelt néztél?
- erõsítõd adott bemenetére másik eszköz? az megy?

lehet h tényleg hibás az optikai kimenete, akkor még gyorsan gariztatni kéne 😊

Forza.

arty
még arra is gondoltam, hogy veszek egy olcsó ferrarist majdan... nade ez itthon 100k lesz! egy kétpedálos fos!!!

Forza.

arty
nálam két eset van:
- kikapcsol azonnal
- a dvd felpörög 56x-os sebességre és nem áll le a box, ekkor ujra bekapcs-kikapcs 😞 (lehet h leállna, de olyan oltári hangos lesz ekkor, h megijedek...)

Forza.

arty
tudtam, hogy féreg az MS, de ugyanakkor nem hittem el, hogy ezt ilyen értékû, forzalogós(!!!!!!) kormányokkal/kormányaikkal is meglépik

és indehez az arrogáns kicseszett bullshit, miszerint a fejlett teknológia igényli ... röhejes, vérlázító.

de sajna így is lesz elég vásárlójuk 😞(((((

Forza.

Totti5
Abból 200 dollár a Ferrari logó, a többi meg a túlárazás....

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Nekem csak akkor ha melege van.
Pl Resi 6 után megy a SLIM még 10-15mp-ig.
De más játéknál nem nagyon szokott.