XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a mai napig megvan 😊
ezek szerint kint van WRC 4?
milyen változás van a tavalyihoz képest?
Just do it :)
Nehézséget ebbe nem vitték túlzásba, itt nem lesz kiakadás... legnehezebben, bénán játszva, gyakorlás és a pálya felszínes ismerete mellett alig maradtam el.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az AI kegyetlen nehéz így
easy fokozaton igenis controller-es idõket kellett volna számolniuk
így viszont megmarad vezetési (közel) szimnek nekem
mivel én az életben be nem fogom kapcsolni a segítségeket
(ha ilyenem van, elõ a Need 4 Speed 😊
kormányom meg ugye, csak PC-re van 😊
a fizika az F1 2013-ban qrva jó lett!! 😊
ha ahhoz nyúlnak, száradjon le a kezük 😊)
Just do it :)
Ha EZ a gond, akkor EZEN kell javítani. De nem EZEN javítottak. Mármint a CM nem. Tehát a CM baszta el.
Forza.
Ez hogy a játékmentet megváltoztatjuk mert kisírja a nép ez undorító. Én nem mentem ríni hogy kikapcsolt segítségekkel szar az F1 2012.... megtehettem volna, változott volna valami? nem mert az tetszett nekik, mert egyszerû volt mint a bot.
Bekapcsolt segítségekkel könnyû nehézségen az F1 2013 viccesen könnyû. Akinek ez is nehéz az ne játszon ilyen játékkal.........
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
meg oké, most tudsz menni az 1.0-val még, de ezekután mit lehet várni az F1 2014-tõl? 😞(
Forza.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
már vártam mikor kérdezitek meg. 😄
amúgy jo ez a pénisznövelõ. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy a gumi miatt még most is megy a sírás, a köv peccs biztos az lesz. Hülyebiztos gumik... így kell egy frankó játékot kinyírni, mert a gémer belepofázik.
Semmi mást nem kellett volna tenniük, mint az easyt még jobban egyszerüsítik.
Forza.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ugye mondtam... a sík hülye játékosok rínak a Codie fórumon, köztük magyarok is.
Kijött ma az elsõ peccs. Kikapcsolhatatlan TC, az autó meg sem mozdul, 1-2-3 padlógáz, 3asba leszabályoz hogy véletlen se pörögjön. Isteni, olyan mint tavaly. Hülye F1 kikapcsolt segítségekkel, de leglább dreampage ( hogy verné meg az isten!!! ) most már tud jól menni kontrollerrel kikapcsolt segítségekkel és örülhet hogy milyen nagyszerûek.
Most játszhatok a peccseletlen warezzal, mert ott még kihívást ad és élvezetes a játék. A kérdés hogy minek vettem meg, ha ezek miatt a gyökerek miatt a játék teljesen megváltozik, mert nekik nem jó?
A kurva életbe................................................
(nekem is elég 1 napos show volt a kinekt, mázlimra csak kölcsön volt - bár az h te keresel rajta, még jobb megoldás 😄 )
Forza.
Miért, neked nem elég vevõszopató, vérgeci az MS hozzáállása? (amiben részben változtatott... és nem azért, mert te akkor is day1-ra ígérted a vásárlást...)
Forza.
az átvezetõk szépek 😛
(egyébként de, elég az ingame is, csak ne essünk a hibába, hogy játékot látunk a filmbe 😉 )
Forza.
Abszolút megérte. Tökéletes állapot, nulla karc. Kinect Adventures járt hozzá. Nyomtam egy fél órát és totál leizzadtam. 😄
Azért persze lehet eladom, mert hosszú távon tuti megunom.
Hanem viszont ... Te Harlekin, meséld már el te, vagy ha más megtudta csinálni, akkor más is ... Hogy a bánatban lehet kihasználni ezt a bizonyos tõzsdei rivális cégek közti mérleghintázást?!? Hogyan?? Természetesen single story módra gondolok, fõleg LCN Stocks!
SPOILER
Ott vagyok például északon Paleto Bay településen, szarrá robbantok több, mint egy tucat Cluckin\' Bell kamiont és trailert a csirkefeldolgozó gyár területén, füstbe mehetett több tonna cucc. Mégse mozdul sem a C\'Bell részvénye, sem a Taco Bomb részvény értéke (abba fektettem közel 100 milliót).
Aztán próbáltam PostOp kocsikat robbantani a GoPost vagymi ellenében, nagyon minimális elmozdulás történt csak, lehet az is inkább mélypontról történõ korrekció volt inkább.
Aztán próbáltam amit sokan mondanak, LS International reptéren Fly US gépeket robbantottam, miközben AirEMU részvényekbe fektettem, amelyek ráadásul mélyponton vannak! Mégsem történt semmi változás az értékükben, úgy sem, hogy Franklinnel ráaludtam egy jó 8 órást!
Mi a bánat van?! Hogyan lehet ezt a módszert alkalmazni?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Destiny-ért bármelyik nyitócímet odaadám annyira várom.
Az a biztos, hogy a 360 egy baromi jó konzol. MS ezt viszi tovább. Nem látok semmi olyat ami másabb lenne. Ugyan az lesz, még jobb szolgáltatásokkal. Miért kéne ezen filóznom hónappal a megjelenés elõtt? csappból is ez folyik, mindent láttam, ki lett vesézve análisan bevizsgálva minden szeglete.
Negatívoskodást másra hagytam eddig is, semmi érteme. Aki exekkel akar játszani, annak úgy is mind a két gép kell, innentõl kezdve nincs mirõl beszélni, aki meg csak látens fikagép arról megvan a véleményem. Válassza azt amit szeret, de ahhoz teljesen felesleges valami ellen hadjáratban résztvenni.
Érdekel a
Assassin\'s Creed IV: Black Flag
Call of Duty: Ghosts ( jó lenne egy demó belõle )
Child of Light
Crimson Dragon
Destiny
The Evil Within
LocoCycle ( demóra )
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Need for Speed: Rivals
Peggle 2
Plants vs. Zombies: Garden Warfare ( egy kicsit, ha lesz benne "story" single )
Quantum Break
Sniper Elite 3
Thief
Titanfall
The Witcher 3: Wild Hunt
Wolfenstein: The New Order
Watch Dogs ( ha jó lesz az ótófizika )
Ezek így jövõre jöhetnek.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tény szép játék, de se ez , se DR3 se Forza5 nem fog meg. Mikor lesz valami nekem való?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Most komolyan téged az 1080P érdekel? Alig lehet észre venni a különbséget 900 meg 1080 között SÕT TVn nem is lehet észrevenni mert távolabbról nézed mint a monitort.. hülyeségnek tartom ezt az 1080p-t felesleges.
Mondjuk nekem nem jön be a stílus.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
ha valakinek ez a szint nem elég az hazudik.
viszont érintõ gomb helyett benyomandó van, ami szvsz hatalmas elõrelépés 😊
Forza.
Játékok nem hoznak lázba,maximum a jövõre nézve a forza horizon 2 miatt vennék one-t,vagy egy új next gen pgr ért.NFS még érdekelne,de az meg lesz 360ra is lesz meg tudom pécén is tolni.
Dead rising nem érdekel,elsõ még tetszett,de már nem hoz lázba.
Peggle 2 még ami érdekel,de az meg arcade,azért meg nem veszek egy gépet.
Titanfall,bf4 meg úgyis pécén lesz tolva.
Ráadásul elõbb egy jobb tévét kellene szerválnom.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Xbox 360 vásárlás elõtt vagyok és érdeklõdnék,hogy milyen fajtát érdemes venni? Használt is szóba jöhet akár,de jobbacska állapotú ami még gond nélkül elfut nekem egy pár évig. Hol érdemes keresgélni esetleg?
köszi a választ!
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Akarom latni azt is, hogyan mukodik a menu, mennyire smooth stb.
Nem birka vagyok, hogy ennyi infoval, kiprobalas nelkul megvegyek valamit.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3