XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem volt szarkazmus, tényleg õrjítõ a zaj (volt moddolt boxom)
Forza.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
de ha ez ugyanaz, mint a WRC 3 csak picivel több pályával
akkor marad a tavalyi WRC, az ideire meg nem költök
köszi az quick-review-t 😊
Just do it :)
De amúgy tele van 120 as szintûvel a game,de az átlag is 50+ tehát...
Meg mit várnak tettek R* ék 1 fél nyilvános kijelentést,hogy a nagy heistek 120 as szintnél és a 400e es keco meglétekor nyílnak meg.Várható volt hogy mindenki kíváncsi rá és boostolni fog ameddig lehet!Azt nagy szar van itt nem bank rablás...Szerintem fel se merik oldani,mert tuti beletérdel 1 összetett melóba a szeró...<#kacsint>#kacsint>
R* ami szart lehetett elkövetett ezzel az egésszel eddig is és ezután is.
újabb fejlemény!!!!
Doki elérte a 100 as szintet boostal,mert fosott hogy szint vesztése lesz ma már 3.szor-2 óra alatt felhúztuk neki 100-ra!Utána nyomtunk pár misst felment 101 re.6 kor kilépett rendesen ahogy kell offline majd dash.Most belépet 90 es a szintje de az rpgje megvan ami ugye 100 as szinthez kötött!!! R* sux!!!
Azt hiszem malaca volt,de le is szarja,mert 1000 gs neki így a game.Most bent vannak halal és a maze bank tetejérõl heavy sniperel és a tankkal szekírozzák a többieket!Szerintem sunyin belépek lopok 1 vadászgépet és adok nekik na ez lesz...<#vigyor0>#vigyor0>
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nem vesztem el, csak most nem volt idõm nagyon box elé járulni. Csütörtökön este úsztam, pénteken többnyire havernál pakoltunk (láttam BoGo be akart hívni este, de haver próbálgatta Trevort akkor), este sörölés, szombat egész nap vezettem (400+ km) ma meg szintén mászkáltam, este sör és "LAN party" Érden ... Kedd-Szerda-Csütörtök már jövök majd este 2-3 órára szerintem!
Ahha, szóval GTA Online most lépett kettõt hátra és arconrúgta magát? 😛 Jó hogy ezeket a bibiket én mindig kihagyom. Valami akkor megint nem kerek ott az adatbázisban, esetleg szólok a srácoknak, hogy kapják össze magukat. 😄
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
GT: Halboy
Valaki segítsen már nekem is..😄D
Okt.31-ig van a Halo3 ingyenesen, de 3000 HUF-ot ír a marketplace, és ha jól számolom ma mégy csak 20.-ka van.
Nagyon köszi davidka003 és Ricsi234 a gyors segítséget, pláne hétvégén! 😊
A gépen a led zöld színû maradt, viszont a kontroller még mindig villog. A fehér kezdõképet beadja, de utána az ikonfelületekre már nem vált át.
A gépen bekapcsolás után kicsivel a teljes kör led zöldrõl pirosra vált, a kontroller bekapcsológombja pedig zölden szakaszosan világít. Kihúzom a gépet, 10 perc múlva írok!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Alig két éves múlt slim gépem, semmi baja nem volt idáig, csak gyári játékokat használok.
Bekapcsolásnál folyamatosan világít körben mind a négy led piros színben, a vezeték nélküli kontrollernél pedig villog zöldben a bekapcsológomb.
Milyen hibára utalhat, mit javasoltok?
Elõre is köszönöm!
Forza.
Mert értem én hogy minõség meg minden,de az a cucc messze nem annyiba kerül mint amennyiért adják.Csak ennyiért is megveszik...<#kacsint>#kacsint>
Az hogy ki mit fog errõl késõbb gondolni más tészta.Hidd el ahol a nagyobb vásárló erõ van ott nem okoz majd gondot beruházni 1 új szériára a nextgenhez.Ezzel is tisztába van fanatec arról meg õk végkép nem tehetnek,hogy nálunk a mi bérünkhöz mérten iszonyatosan drága a cuccuk.Tehát itthon nektek majd marad a mérgelõdés,ha kint nem lesz nagy anyázás és ez miatt nem csinál 1 félmegoldású adaptert...
plusz sokan arra várunk, hogy a fanatec csinál valami adaptert és megoldja a problémát.... amikor ez majd nem következik be, de lesz egy xbone kompatibilis kormánya a fanatecnek, akkor mit fogok én és a többiek gondolni a cégrõl? 😉
Forza.
én totál nem tudok menni ezzel se, mert olyan szinten nem tudom csúsztatni a kocsit, h borzalom 😞 tapad mint a barom, murván is 😞
kb olyan sz*r mint a 3 volt.
Forza.
a kontrolleres mozdításhoz képest késik a mozdulat a képernyõn?
vagy csak akadozik a játék? (fifának nem szabadna - játék közben vagy ismétléskor látod?)
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Urak, egy kis demo-verseny, persze tét nélkül posztoljátok ide a legjobb idõiteket. Az én eddigi legjobb eredményem a demóban"
SS1: 2:44.00
A többi:
SS1: 2:45.68
SS1: 2:52:14
SS1: 2:50.58
Term. minden OFF, AI 10/10 nehézség, maunális váltó.
Nyilván emellett is elmennek mint ahogy eddig minden más mellett is amit ótós témában aléjük tettem😊 nem baj, helyre lettek rakva megint. Pszichikai hadviselés is ON.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Most lettem tulajdonosa egy xbox 360-as konzolnak, a MM-ban vásároltuk a Fifa14-es akció keretein belül, azonban a fifa is és a gtaV is szaggat/laggol, nem folyamatosan, de eléggé zavaróan. HDMI kábellel van összekötve egy Samsung EH6030as televízióval. Mi lehet a gond? Elõre is köszönöm a segítségeteket!
ui.: Ha a laptopomat kötöm össze a tv-vel ugyanezzel a HDMI kábellel akkor gond nélkül futnak a játékok, filmek, full hd videok stb.
ha valaki pl a csr elitet vette, 600 EUR + komolyabb pedálok 250 EUR + csúcsváltó 200 EUR + apróságok + szállítás = 300-400ezer forintot is beleölhetett akár (bevallom, én is agyaltam egy hasonló kiépítésen, akkor nekem olyan 250k körül jött volna ki - de eladtam volna a g27et és a csr-t, kb egy 100-150et kellett volna rádobni amit gondoltam az egy überkormány még meg is érhet, hosszú távon. még jó, hogy amikor felment az elite 500-ról 600-ra, akkor besokalltam)
(és nem, nem vagyok milliomos, egyszerûen csak ez a hobbim, amire nyilván irreálisan sokat költök. "irreálisan" - egy komolyan dohányos éves kiadását SE költöttem volna el kormányra, ugye....)
Forza.
- erõsítõd adott bemenetére másik eszköz? az megy?
lehet h tényleg hibás az optikai kimenete, akkor még gyorsan gariztatni kéne 😊
Forza.
Forza.
- kikapcsol azonnal
- a dvd felpörög 56x-os sebességre és nem áll le a box, ekkor ujra bekapcs-kikapcs 😞 (lehet h leállna, de olyan oltári hangos lesz ekkor, h megijedek...)
Forza.
és indehez az arrogáns kicseszett bullshit, miszerint a fejlett teknológia igényli ... röhejes, vérlázító.
de sajna így is lesz elég vásárlójuk 😞(((((
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10