Nem!
Normális ember nem foglalkozik ilyen mértékben ezekkel a dolgokkal.Miért kellene nekem azzal törődni,hogy a tervezet koncepciókon módosítanak engem a végeredmény érdekel az meg mindig jól végződött.Eddig is mondtam NEM érdekel a számháború (PÉNZ,ÉRTÉK,KINÉZET,JOBB HW)ezek totálisan érdektelen kategóriák számomra és az ebből adódó esetleges hátrány még inkább.Viszont nem azért,mert xbox fan vagyok hanem,mert ez a konzol típus volt ami 6 éve megjelent az életembe.Ezért itt van az"ismeretségi kőr" és IGEN a KINECT számomra nélkülözhetetlen a szórakozáshoz.
Megtehetném,hogy itt legyen 1 ps 4 is mint ahogy előző genben is lehetett volna ps 3om az 1 ik tartalék xbox helyett.DE MINEK???Ezzel is sokkal többet játszok mint amennyit "szabadna",de sokkal kevesebbet tudok mint amennyit szeretnék.És számomra ezzel a kőr bezárult.
Viszont 1 dolgot fejtsél ki nekem,hogy mi a jó abba,hogy elmondjátok naponta,hogy szerintetek mennyire szar konzol az xbox one.
Láttál engem 1szer is a ps 4 vagy ps 3 topikba beírni hasonló negatív hsz-t?Biztos,hogy nem...Miért?Mert NEM ÉRDEKEL hisz ez számomra nem a rivalizálásról szól!