banner
  • Botond #148177
    Először is, ha warez érdekel, akkor tekintsd tárgytalannak amit írok, és arról sajnos nem is tudok semmit, szóval abban majd a többiek talán tudnak segíteni, bár a topik no warez fejléce azt sugallja, hogy talán ők sem.

Szóval, ha eredeti dolgokkal akarsz játszani, akkor először azt kellene belőni, hogy mennyit fogsz játszani. Ha sokat, akkor gyorsan fognak pörögni a játékok, ha keveset, akkor lassan. Az online felületen most hogy fut ki ez a generáció sok akció van, így fillérekért lehet játékokhoz jutni, amiket csak a bolond nem vesz meg, és kis vinyó hamar tele lesz, ha csak gyűjtöd és nem játszol velük.

Ezért a 4 vagy 250 vagy 320 kérdésre az a válasz, hogy ha sokat játszol, akkor 250est vegyél, ha keveset, akkor meg 4 gigást, és vegyél hozzá egy 320as vinyót.

A kinect nem kinect kérdésre meg az a válasz, hogy egyrészt mennyi pénzt szánsz a cuccra, illetve hogy mekkora a nappalid, van e család (feleség/gyerekek), és mennyire vagy nyitott az ugrabugra bohóckodásra. Ha van a tv előtt 3-4 méter hely a nappaliban, és van család is, és néha nálatok van a baráti kör szilveszteri bulija vagy ilyesmi, és van is felesleges 30-50 ezred kinectre meg értelmes játékokra hozzá, akkor szerintem megéri, ha ezek közül egy vagy több is hibádzik, akkor első körben nem érdemes erőltetni.

És végül milyen gép kérdés. Szerintem csak vékonyat. Ebből van a 360S (slim), és az 360E (elite). A slim a korábbi kiadás (nekem is az van), ezt már tudsz használtan is venni, az elite meg a legutóbbi ezt kapod a boltban most a csomagokban. Itt ugye ennyi a titok, hogy ha használtan veszed akkor S, ha boltban akkor E.