banner
  • Harlekin
    Mármint mi?Az hogy 750 vagy hogy 1000 gs,de lényegtelen,mert egyiket se viccből mondtam...
    750 ft nem pénz és most nem menyünk ebbe mélyebben bele!Nem szociális háló fórum,hogy kinek mi sok vagy kevés...
    1000 gs akit nem érint,mert leszarja az acsit annak nem totálisan holt mind 1,hogy 1000 vagy 200 vagy 100000000 gs van 1 játékban!?Lépjen túl rajta nem az ő szegmense az,hogy acsi található a játékban.Ne vegye meg miatta és ne használja.Vagy a megvett játékát maxolja ki és akkor nem itt fog sírni hogy jaja bazz ez a játék csk 5 óra igaz 5 acsi nyílt de nem nyújt többet számára.Akkor ha így van mi a faszt számít,hogy mennyi van benne és esetleg mást érdekel!?

Itt a tinan fall 1000 gs a játék 1 hete (game play time 5 nap 21 óra eddig) de csak 34/35 az acsi számom.Mivel van benne nullás acs(10 es gen),de az is ki lesz szedve 9 gen 50 en vagyok pár első hely hiányzik.Mi ebben a probléma??Főleg annak akit nem érdekel.Tiltsa le a profiljába,hogy az ismerősei se lássák,hogy neki mennyi van és a probléma meg van oldva és ne azzal foglalkozzon,hogy a másiknak miből és mennyi van és ez könnyen vagy nehezen jött.Tehát bőségesen van lehetősége arra hogy NE keljen foglalkoznia az acsival főleg ne máséival!!!

Itt egy példa az acsira
    Van 1 almafa állunk alatta 10 en 9 en leszarják és csak felnyúlnak és leszedik a kéz magasságban lévő almát amit már számtalanszor más is megtett megeszik és ennyi.
    Én ha tehetem felmászok a fára a magasabban lévő érettebb almáért.Vagy ha találok létrát akkor azzal könnyítem meg esetleg a feljutást vagy szimplán megrázom a fát. Többet tettem azért az almáért.IGEN!
    És nem fogok sírni,hogy nekem az almafából csak az alsó már megszedett éretlen almák jutottak!!!!