XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grafika nem rossz de maga a játék semmi extra. 7/10 kb.
Ráadásul a gyökér fejlesztõk úgy oldották meg, hogy letterbox-ban fut a játék. Alul-felül fekete csík, mert máskülönben nem bírná el a motor.
Lófaszt nem láttam kb.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"jó lenne a jövõben ha minden magyar feliratot kapna."
csak szólok, h a magyart csak 93 ezer km2-en beszélik...
hamarabb tanulsz te meg angolul, B+ <#nevetes1>#nevetes1> <#vigyor1>#vigyor1>
Just do it :)
A 6-os szintemet picit emelni kéne, mert a boxos nem egy vastüdõ, se sprintelni, se sunnyogni nem képes a nigger és szerintem összefüggés van az ólom-toleranciával is, mert hamar padkába harapott szegény amikor mentünk a kábszert ellopni!
Te ott meg se feküdtél?
Amúgy állandó kocsit is kéne már szerezzek valamit, meg egy garázs is jól jönne ... Mirõl álmodik egy feka ...! :D
Olvasgatom a Rockstar Social Clubot, látom dolgoznak a hibák javítása mellett például új küldetések és fegyverek bevitelén, valamint érkeznek majd a frankó Heist melók! Dícséretes, hogy habár 70%-os még csak az Online, de csinálják és egyik sem lesz DLC! (én a kicsit is becsülöm, na)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Mi kell most még nekem ha rá akarok kötni hangfalat Xbox-ra?
Legolcsóbb megoldás lenne jó mert jelenleg csak 2.1 szettem van(jack-el)
Gyakorlatilag nulla.
990-et adtam volna az Aliens: Colinial Marines-ért meg a Star Trek-ért is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
<#gun>#gun>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Köszi
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
+ hatalmas köszönet Iceakos-nak a gyors ügyintézésért!
aztán ha a jogait megsértik egy bannal, gudlákk az MS-el harcoláshoz :D
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
az tiszta?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
RÉMKATICA. :D
én a banhammer árnyékában már idegen profilt se mernék venni, MS képes és odacsap.
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Crysis 2
Gears of War 2
Test Drive Unlimited 2
TEKKEN 6
Battlefield: Bad Co. 2
SplinterCellConviction
Trine 2
Mass Effect
Fight Night Round 3
Need for Speed™ SHIFT
GTA IV
Assassin's Creed
Borderlands
STREET FIGHTER IV
Resident Evil 4
Bastion
Fruit Ninja Kinect
The Gunstringer
Carnival Games: In Action
Tomb Raider Underworld
Fable III
Sacred 2 Fallen Angel
Alone In The Dark
Dark Void
Open Season
Dance Central™ 2
Kinect Sports
Viva Piñata: TIP
Kinect Adventures!
Halo 3
MotionSports: Adrenaline
The Orange Box
Fallout 3
MGS PW HD
Assassin's Creed II
The Witcher 2
Metro 2033
Darksiders
TDU2: Harley Davidson Fatboy Lo
TDU2: Ducati Desmosedici RR
TDU2: Ducati Diavel Carbon
Kinect Party
Skyrim
Dragon Age™ 2
Oblivion
Halo: Reach
DiRT 2
Call of Juarez
TC's RainbowSix Vegas
TC's GRAW2
Tomb Raider:Legend
Resident Evil Operation Raccoon City
RESIDENT EVIL CODE: Veronica X
RESIDENT EVIL 6
Dead Island
Left 4 Dead 2
Max Payne 3
Civilization Revolution
Tomb Raider: Anniv.
Your Shape™ Fitness Evolved 2012
Alan Wake
Dungeon Siege III
C&C Red Alert 3
Bulletstorm™
Borderlands 2
Crysis
Assassin's CreedŸ III
Far Cry 3
Forza Horizon
CrysisŸ 3
Michael Jackson The Experience
érdeklõdni privátban
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
gamertagokat várok.
én 35vagyok elsõ karim,van 235k-s házam egy drága kocsim és 1millióm tudok helpelni kezdõnek is egy kis pénzt is adhatok ha akarja ^^
teljesen jó az online csak arra kell figyelni kilépéskor visszakell a singleplayerbe lépni,és amikor nem talál felhõt nem szabad erõltetni a belépést.
Netkábellel van összekötve a rúter a box-al. Miért van az, hogy egy idõ után ledob live-ról? Régebben nem volt ilyen, de mostanában nagyon gyakran csinálja.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Kár volt warezolni a Raymant. :DD
Tegnap volt egy elfehéredésem (alapvetõen már lesz*arom, de mégis...), hibát dobott a live h bizonyos tartalmak nem elérhetõek átmenetileg.
Az érzésért anyád-MS.
Forza.
ja ja mehet délután...Remélem nem talál ki asszony irányított szabadidõt és ráérek.Úgy is húzni kell ezt az új karaktert!
Az igazi szõke koala! <#nevetes1>#nevetes1>
Harlekin: Macccy vigyázz!! Van az úton egy kivilágítatlan golfautó, nehogy eltrafáld, itt ahogy átjössz a vasúti síneken!!
Macccy: Oké!
...
Macccy: Basssszki, és MEGVOLT!!
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
A Doki nem tudom szokott e ide járni, de vele is nagykirály volt, amikor kihoztuk a rendõrségi teleprõl a pink Challenger-ét! Kooperált a szõke nigger és a szõke suna! Holnap (ma) megint tolhatnánk pár missiont ha lesz!
Profilhoz és a géphez is kötve vannak a megvett játékok.
Ha odaadom a profilom, letöltheted az össze megvett játékom, de játszani nem fogsz tudni a saját profiloddal, csak az enyémmel. /csak ha nyomsz egy licence transfert/
Viszont, ha odaadom a gépem a játékaimmal a profilom nélkül, bármilyen profillal játszhatsz velük.
Másik srác meg írta, hogy 50+ megvásárálost Live-os játéka volt és bant kapott.
Szerintem egyszerûen arról van szó, hogy csak azt nézték, hogy megvetted-e az ingyen játékokat és mondjuk azoknak az 5%-át bannolták.
Nem merték meglépni, hogy mindenkit bannoljanak, viszont ez elég volt, hogy soha többé ne merj próbálkozni.
Bizonyára van egy szabályzat, ami szerint végzik a szûrést.
Lehet, ha Ödönke már elköltött 48000 MS pontot, akkor 1 kihágásért nem piszkálják.