XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
dejó hogy nem vettem meg xd
davidka003
Dragon's Dogma: Dark Arisen eladtam végigjátszás nélkül.
Grafika nem rossz de maga a játék semmi extra. 7/10 kb.
Ráadásul a gyökér fejlesztõk úgy oldották meg, hogy letterbox-ban fut a játék. Alul-felül fekete csík, mert máskülönben nem bírná el a motor.
Lófaszt nem láttam kb.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Muttley

"jó lenne a jövõben ha minden magyar feliratot kapna."
csak szólok, h a magyart csak 93 ezer km2-en beszélik...
hamarabb tanulsz te meg angolul, B+ <#nevetes1> <#vigyor1>

Just do it :)

Macccy
Wuuut???! Hátolyatnekemis kell, bizonyisten! :D

A 6-os szintemet picit emelni kéne, mert a boxos nem egy vastüdõ, se sprintelni, se sunnyogni nem képes a nigger és szerintem összefüggés van az ólom-toleranciával is, mert hamar padkába harapott szegény amikor mentünk a kábszert ellopni!

Te ott meg se feküdtél?

Amúgy állandó kocsit is kéne már szerezzek valamit, meg egy garázs is jól jönne ... Mirõl álmodik egy feka ...! :D
Olvasgatom a Rockstar Social Clubot, látom dolgoznak a hibák javítása mellett például új küldetések és fegyverek bevitelén, valamint érkeznek majd a frankó Heist melók! Dícséretes, hogy habár 70%-os még csak az Online, de csinálják és egyik sem lesz DLC! (én a kicsit is becsülöm, na)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Dehogy ununk rá hol van még a 100 as szint<#vigyor0>.Amúgy semmi extrát nem csináltunk 2 autós verseny a többi meg survivor,hogy gyorsan szintet ugorjanak a karaktereket ,de ott is a szokásos hogy a felénél szétesett a banda párszor. 1x azért sikerült eljutni a 10 es wavig meg is lett az acsi+ 2000RP +16000 dolcsi tehát ez jól fizetõs meló.
Üdv.
Mi kell most még nekem ha rá akarok kötni hangfalat Xbox-ra?
Legolcsóbb megoldás lenne jó mert jelenleg csak 2.1 szettem van(jack-el)
davidka003
A hét ajánlata

Gyakorlatilag nulla.
990-et adtam volna az Aliens: Colinial Marines-ért meg a Star Trek-ért is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Macccy
Mit gézáztatok miután leléptem? Volt valami fasza Missiön? Az a baj, hogy ti "öreg rókák" magas szinten már lassan ráuntok a küldetésekre én meg még nem is láttam szinte semmit, csak egyet vagy kettõt <#nevetes1>

<#gun>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Amúgy néha eszembe jut, mint most is, hogy ha összenézem a PS3-at az X360-al, lehet több játék van ami exclusive, PS3-ra, de hogy x360-on szinte minden kapott magyar feliratot, az szép dolog. És nem egy utolsó dolog...jó lenne a jövõben ha minden magyar feliratot kapna. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
<#vigyor0>
Firerock
Aki az elõzõ tiltott témában válaszolt nekem,írna egy privit?:)
Köszi

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Tinman
3 kiló 50 deka!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

rastaman
üdv xbox lájv népe! visszatértem, gold tagság is megvan :)

+ hatalmas köszönet Iceakos-nak a gyors ügyintézésért!

arty
ha valakinek van ereje, olvassa át az EULA-t az account eladhatóságáról, aztán vesse össze a magyar jogszabályi háttérrel

aztán ha a jogait megsértik egy bannal, gudlákk az MS-el harcoláshoz :D

Forza.

DarkSector
Az más, akkor átruházzák a gép ID-jérõl a tiédre....a licenszeket, az hogy letöltöd az accountját, önnmagában nem végleges megoldás.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tatyla
szerintem nem mert ha beszarik a boxod és veszel egy újat akkor nem bukod az accot...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
ha másnak átadja az nem jár bannal?
az tiszta?

Tatyla
az account teljesen tiszta semmilyen mókolás nem volt vele soha mert a srác alapból retteg az ilyesmitõl

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Myselor
3002 xd
DarkSector
3001. :)

DarkSector
Jah én is akartam írni.

RÉMKATICA. :D

Macccy
Híradó: "Ellepte az országot a Harlekin ... katica" :D

arty
cimbid elég "okos", ha accra vette jódrágán a cuccot, utána meg accot eladja töredékáron ...

én a banhammer árnyékában már idegen profilt se mernék venni, MS képes és odacsap.

Forza.

Myselor
3k:)
DarkSector
2000.

Tinman
1500!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
1000ft?

Tatyla
egy cimborám (ILR),el szeretné adni a live accountját,ezek a játékok vannak rajta:
Crysis 2
Gears of War 2
Test Drive Unlimited 2
TEKKEN 6
Battlefield: Bad Co. 2
SplinterCellConviction
Trine 2
Mass Effect
Fight Night Round 3
Need for Speed™ SHIFT
GTA IV
Assassin's Creed
Borderlands
STREET FIGHTER IV
Resident Evil 4
Bastion
Fruit Ninja Kinect
The Gunstringer
Carnival Games: In Action
Tomb Raider Underworld
Fable III
Sacred 2 Fallen Angel
Alone In The Dark
Dark Void
Open Season
Dance Central™ 2
Kinect Sports
Viva Piñata: TIP
Kinect Adventures!
Halo 3
MotionSports: Adrenaline
The Orange Box
Fallout 3
MGS PW HD
Assassin's Creed II
The Witcher 2
Metro 2033
Darksiders
TDU2: Harley Davidson Fatboy Lo
TDU2: Ducati Desmosedici RR
TDU2: Ducati Diavel Carbon
Kinect Party
Skyrim
Dragon Age™ 2
Oblivion
Halo: Reach
DiRT 2
Call of Juarez
TC's RainbowSix Vegas
TC's GRAW2
Tomb Raider:Legend
Resident Evil Operation Raccoon City
RESIDENT EVIL CODE: Veronica X
RESIDENT EVIL 6
Dead Island
Left 4 Dead 2
Max Payne 3
Civilization Revolution
Tomb Raider: Anniv.
Your Shape™ Fitness Evolved 2012
Alan Wake
Dungeon Siege III
C&C Red Alert 3
Bulletstorm™
Borderlands 2
Crysis
Assassin's CreedŸ III
Far Cry 3
Forza Horizon
CrysisŸ 3
Michael Jackson The Experience

érdeklõdni privátban

Totti5
Iskolában is tanítják az olvasást. Lásd banner. Ennek tükkrében beszélgessetek........

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Myselor
srácok valaki GTA Online?:)
gamertagokat várok.
én 35vagyok elsõ karim,van 235k-s házam egy drága kocsim és 1millióm tudok helpelni kezdõnek is egy kis pénzt is adhatok ha akarja ^^
teljesen jó az online csak arra kell figyelni kilépéskor visszakell a singleplayerbe lépni,és amikor nem talál felhõt nem szabad erõltetni a belépést.
Tatyla
ha be van regisztrálva a gépem hol tudom megnézni ms oldalán hogy meddig van rá garancia?

TaRka0107
Üdv!

Netkábellel van összekötve a rúter a box-al. Miért van az, hogy egy idõ után ledob live-ról? Régebben nem volt ilyen, de mostanában nagyon gyakran csinálja.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Tinman
Nem maradunk ki, csak le kell porolni a sarokba vágott PS3-at :-D

davidka003
Aki akar kimarad. Én majd veszek PS3-at egyszer.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Beyond Two Souls végigjátszást nézve : <#wow2> Kár, hogy ebbõl kimaradunk.
davidka003
Mostmár örökre benne lesz az emberben, hogy bármikor jöhet a banán. :D
Kár volt warezolni a Raymant. :DD

arty
ForzaHorizont szinte minden nap nyomom, online.

Tegnap volt egy elfehéredésem (alapvetõen már lesz*arom, de mégis...), hibát dobott a live h bizonyos tartalmak nem elérhetõek átmenetileg.

Az érzésért anyád-MS.

Forza.

Tinman
Eddig nem, tegnap elõtt is bedugott netkábellel toltam, természetesen dobozos, eredeti játékot!

Shan
Akkor az elsõ variációm él: forog a szerencsekerék, ki tudja hol áll meg.
Shan
Én is az vagyok... :) És? Kaptál bannt?
Harlekin
<#vigyor0>
ja ja mehet délután...Remélem nem talál ki asszony irányított szabadidõt és ráérek.Úgy is húzni kell ezt az új karaktert!
Macccy

Az igazi szõke koala! <#nevetes1>

Macccy
Igazad volt b*szki, nagy poén tud lenni ez a GTA Online és már értem miért akartok minden este leülni elé, a 'ploblémák' ellenére is! <#vigyor>

Harlekin: Macccy vigyázz!! Van az úton egy kivilágítatlan golfautó, nehogy eltrafáld, itt ahogy átjössz a vasúti síneken!!
Macccy: Oké!
...
Macccy: Basssszki, és MEGVOLT!!

<#nevetes1><#nevetes1>

A Doki nem tudom szokott e ide járni, de vele is nagykirály volt, amikor kihoztuk a rendõrségi teleprõl a pink Challenger-ét! Kooperált a szõke nigger és a szõke suna! Holnap (ma) megint tolhatnánk pár missiont ha lesz!

Macccy
Ezt hívják Content License-nek és Console License-nek. Console License 3 havonta transzferálható.

Hülyeségeket nem kéne írni, ha nem tudod hogy van.
Profilhoz és a géphez is kötve vannak a megvett játékok.
Ha odaadom a profilom, letöltheted az össze megvett játékom, de játszani nem fogsz tudni a saját profiloddal, csak az enyémmel. /csak ha nyomsz egy licence transfert/
Viszont, ha odaadom a gépem a játékaimmal a profilom nélkül, bármilyen profillal játszhatsz velük.

davidka003
Egyik acsi hunteres csávót is bannolták. Pedig neki valami 300.000 körül volt a G score-ja.
Másik srác meg írta, hogy 50+ megvásárálost Live-os játéka volt és bant kapott.
Szerintem egyszerûen arról van szó, hogy csak azt nézték, hogy megvetted-e az ingyen játékokat és mondjuk azoknak az 5%-át bannolták.
Nem merték meglépni, hogy mindenkit bannoljanak, viszont ez elég volt, hogy soha többé ne merj próbálkozni.

Tinman
Akkor Ödönke vagyok asszem... simán elköltöttem már 50k-t, most 15k van az egyenlegemen, meg legál játékból szerepel kb. 60 dobozos a listámban.

Shan
Véleményem szerint lesz@rják, hogy ha valamit letöltöttél "kevésbé legális" módon akkor azzal utána mint csinálsz, játszol, vagy nem.
Shan
Mert a szerencsekerék ott állt meg.
Bizonyára van egy szabályzat, ami szerint végzik a szûrést.
Lehet, ha Ödönke már elköltött 48000 MS pontot, akkor 1 kihágásért nem piszkálják.